Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.004
- Поени од реакции
- 83.388
Стварно? Изненаден сум.Да, муслиман е.
Немаат никаква совест ниту општо човечки особини, кога се работи за убивање на каури.
Стварно? Изненаден сум.Да, муслиман е.
Да ама ме интересира кај да ги пријавам тие од тетово1 за ширење верска и етничка омраза во полиција или на некое друго место?Репресирани се, знаеме. Ама сега проблемот е што веќе никој не им верува.
Инаку познат е фактот дека секој затвореник што се наоѓа во затвор во било која точка на светот, тврди дека е невин и дека е намесетен така да овие не измислија топла вода во таа финта се невини а милиони убиства тепачки и сл, замисли сите што тврдат дека се невини да ги пуштаа на слобода на што ќе личеше светов види го сега на што личи а не па кога сите ќе бидат на слобода и што сакаат да прават.Не ми е јасно една работа. Кога се случи убиството на сред плоштад сите не верувавте во полицијата, протести ова она се буневте и знаевте дека се што кажуваат е лага. А сега одеднаш верувате буквално во секој збор што ќе кажат од владата. Не знам дали е некој психички момент заради убиството на децата па сега сакате да верувате во било што што ќе кажат за да се чуствувате ок дека се фатени убијците. Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители. Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....ама кој да слуша..мора да се обвини некој за македоснкиот народ да се радува дека се фатени убијците и нели..мвр да испадне како успешна пред сите. И јас сум за да ги фатат убијците..ама не е ок за тоа што не можат да се фатат или не сакаат..или сами го направиле тоа..па сега да се обвинат други луѓе за тоа. Ама тоа е македонија..за ништо никогаш нема да се знеа точно што се случило. Полицијата ќе измисли некое сценарио..граѓаните ќе веруваат во тоа и ќе не дупат на здрав мозок.
Ама нее, он само шишал, берберница...Профилот на еден од уапсените терористи
http://www.facebook.com/profile.php?id=835959802&sk=wall
фан на ал каеда.
P.S. се надевам МВР ги проверува и другите што кликале лајкови и одржувале контакти со него преку фејсбук...
и од автомеханичарот од Арачиново уапсен вчера
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001400570700
по некоја фотка на запалено македонско знаме, песна командант, некои пораки за чиста средина...
Гледам од прегеска провоцираш каур та каур .Стварно? Изненаден сум.
Немаат никаква совест ниту општо човечки особини, кога се работи за убивање на каури.
Они и сами себе не си веруваат, а не пак друг да им верува. Угнетениве пукаат невини деца, на ден Велигден и некој ми ги жали? Се тоа треба да се сотре да има за што да жалат потоа.Репресирани се, знаеме. Ама сега проблемот е што веќе никој не им верува.
Они така не викаат, ако им забраниме ќе бидеме националисти. А тоа не го сакаме.Гледам од прегеска провоцираш каур та каур .
Знаеш ли ти што значи каур во превод па толку што го користиш ?
Баш нашле Радикалниве Исламисти од кого да земат вести:http://www.facebook.com/MesazhiIslamShqip
имам ја на ФБ страница и незнам зошто до сега не ја тргнав , незнам ни што е ова ....
ХАХАХ,знам дека така те викаат .Они така не викаат, ако им забраниме ќе бидеме националисти. А тоа не го сакаме.
Инаку сто пути сум рекол, ако според нивните верувања јас сум неверник, тогаш значи на добар пат сум.