Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Репресирани се, знаеме. Ама сега проблемот е што веќе никој не им верува.
Да ама ме интересира кај да ги пријавам тие од тетово1 за ширење верска и етничка омраза во полиција или на некое друго место?

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Не ми е јасно една работа. Кога се случи убиството на сред плоштад сите не верувавте во полицијата, протести ова она се буневте и знаевте дека се што кажуваат е лага. А сега одеднаш верувате буквално во секој збор што ќе кажат од владата. Не знам дали е некој психички момент заради убиството на децата па сега сакате да верувате во било што што ќе кажат за да се чуствувате ок дека се фатени убијците. Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители. Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....ама кој да слуша..мора да се обвини некој за македоснкиот народ да се радува дека се фатени убијците и нели..мвр да испадне како успешна пред сите. И јас сум за да ги фатат убијците..ама не е ок за тоа што не можат да се фатат или не сакаат..или сами го направиле тоа..па сега да се обвинат други луѓе за тоа. Ама тоа е македонија..за ништо никогаш нема да се знеа точно што се случило. Полицијата ќе измисли некое сценарио..граѓаните ќе веруваат во тоа и ќе не дупат на здрав мозок.
Инаку познат е фактот дека секој затвореник што се наоѓа во затвор во било која точка на светот, тврди дека е невин и дека е намесетен така да овие не измислија топла вода во таа финта се невини а милиони убиства тепачки и сл, замисли сите што тврдат дека се невини да ги пуштаа на слобода на што ќе личеше светов види го сега на што личи а не па кога сите ќе бидат на слобода и што сакаат да прават.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Абе како може да каже радикани исламисти и потоа мота дека биле закана и за муслиманите и за христијаните .
Треба да се кажат и имињата и да се напомене дека се Албанци покрај тоа што се муслимани .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Профилот на еден од уапсените терористи
http://www.facebook.com/profile.php?id=835959802&sk=wall

фан на ал каеда.
P.S. се надевам МВР ги проверува и другите што кликале лајкови и одржувале контакти со него преку фејсбук...

и од автомеханичарот од Арачиново уапсен вчера
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001400570700
по некоја фотка на запалено македонско знаме, песна командант, некои пораки за чиста средина...
Ама нее, он само шишал, берберница...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Стварно? Изненаден сум.

Немаат никаква совест ниту општо човечки особини, кога се работи за убивање на каури.
Гледам од прегеска провоцираш каур та каур .
Знаеш ли ти што значи каур во превод па толку што го користиш ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.004
Поени од реакции
83.386
Дури и Турчинон Polaris застана да ги брани уапсените дека се невини. Исто и другите Албанци, кои се огласија на форумот. За мене не е изненадувачки, така и реков дека ќе биде.

Подзамислете се сега сите за искреноста на Албанците и другите Муслимани, кога изјавуваа осуда за масакрот на каурски деца на Велигден.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Репресирани се, знаеме. Ама сега проблемот е што веќе никој не им верува.
Они и сами себе не си веруваат, а не пак друг да им верува. Угнетениве пукаат невини деца, на ден Велигден и некој ми ги жали? Се тоа треба да се сотре да има за што да жалат потоа.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
стварно незнам ако е за вера , незнам што мешат политика , не ги разбирам но по слики се се гледа

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.004
Поени од реакции
83.386
Гледам од прегеска провоцираш каур та каур .
Знаеш ли ти што значи каур во превод па толку што го користиш ?
Они така не викаат, ако им забраниме ќе бидеме националисти. А тоа не го сакаме.

Инаку сто пути сум рекол, ако според нивните верувања јас сум неверник, тогаш значи на добар пат сум.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
http://www.facebook.com/MesazhiIslamShqip
имам ја на ФБ страница и незнам зошто до сега не ја тргнав , незнам ни што е ова ....
Баш нашле Радикалниве Исламисти од кого да земат вести:
Gazetari Maqedon:
Publikisht i uroj administrates se Gruevskit dhe Ahmetit hyrjen ne koalicionin e madh boteror Anti-Terrorist!
Burgosja e radikaleve islamik, te dyshuarit direkt per vrasjen afer lumit Smilkovic, per mua domethene pikerisht kjo.
Pres publikisht urime edhe nga USA, nga Bashkimi Europian dhe Nato ne pergjithesi, mundet edhe nga Izraeli!
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.182
Смешни ми се коментарите од типот дека не требало да ги викаат ‘‘Убијци‘‘, да не треба да им се обраќаме со Господине или Госпоѓо.
Министерката ја знае процедурата дека прво се осомничени, па судот ја донесува конечната одлука, но штом излегоа со ‘‘Фатени се убијците‘‘, не верувам дека би се дрзнало МВР со такви шпекулации, туку дека во ракав имаат црвсти докази кои укажуваат на сторителите.
Многу луѓе не веруваат дека фатени се вистинските крвници, дали се вистинските убијци или не, си има суд пред кој ќе се презентираат сите докази,

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Они така не викаат, ако им забраниме ќе бидеме националисти. А тоа не го сакаме.

Инаку сто пути сум рекол, ако според нивните верувања јас сум неверник, тогаш значи на добар пат сум.
ХАХАХ,знам дека така те викаат .
На добар пат си....Турците викале каури (неверници) бидејки сме биле различна вера од нивната .
п.с Што значи и они се за тебе неверници (каури )

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Има јавно судење па тие што викаат каури можат да одат и јавно да им се презентираат доказите на нивните братучеди. Некој од нив пишувале и на форумов па МВР го следи. Башка пола признале оти се гордеаат со тоа што го направиле , а овие глупите на форум ги бранат.

Kajgana Shop

На врв Bottom