Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ај некој ако може да ми најде лого од такви карти што ги носат официјалните лица.На пример на натпревари што ги носат на врат како идентификација.
FBI-ID-card-blank-psd25574+-+Copy.png

Вакво нешто само што ги носат официјалните лица на натпревари.Ваљда од ФФМ е. Благодарам однапред

Каде можам да ја најдам на интернетов „ Избрани дела “ од Харалампие Поленаковиќ ?
--- надополнето: 30 април 2012 во 22:36 ---
Каде можам да ја најдам на интернетов „ Избрани дела “ од Харалампие Поленаковиќ ?

--- надополнето: 30 април 2012 во 22:36 ---
google.com

Дечки ај некој ако може да ми најде лого од такви карти што ги носат официјалните лица.На пример на натпревари што ги носат на врат како идентификација.
FBI-ID-card-blank-psd25574+-+Copy.png

Вакво нешто само што ги носат официјалните лица на натпревари.Ваљда од ФФМ е. Благодарам однапред
Ај објасни убаво, сакаш шема за ИД картица на ФФМ или го сакаш логото на ФФМ. НАвистина не те разбирам што сакаш да кажеш.

Каде може да најдам ЕВТИНИ шешири.

Од оние обични сламени шешири од по 150-200 денари !

Частам еден за тој што ќе ми одговори !!! :)
Појди во петок или вторник под Кале оној циганскиот пазар што го викаат таму сигурно ке најдеш нови шешири

Дали ја иманекој „ Разговор или прави человек“ од Џинот ?

Ми треба контакт/телефон или адреса (па може и населба нешо воа ноа) од атењето на Ношпал. Барам по нетов и не може да се најде :/

Audio prodavnica za slusalki.Potocno kade mozam da najdam QPAD slusalki ili Sennheiser slusalki?Nekoja prodavnica za ovie 2 marki?Nema vo anhoch,set,amc...

Моден креатор е Ношпал, претпоставувам дека го бара Александар оти спомна ателје, односно имаше обид да спомне.

Каде може да најдам ЕВТИНИ шешири.

Од оние обични сламени шешири од по 150-200 денари !

Частам еден за тој што ќе ми одговори !!! :)
Во Џамбо, Базаро, на пазар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom