Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

M

Moon Child

Гостин
vo ova cudesna zemja so cudesni luge(kako ovoj pogore), cudesni idei i so CUDESNA VLADA....

mnogu sum ljubopitna da znam kolku clenovi od tuka mu veruvat na Gorda deka gi uapsela ubijcite?!

dali nekoj iskreno veruva dekase uapseni vistnskite ubijci? ima nekoj hrabrost da ja otfrli svojata logika i da veruva vo ovie gluposti?

vistinskite ubijci sega se relaxirat i proslavuvat nedge vo sosednite drzavi...zalno mnogu.. so ova za vtor pat gi ubivte decata...
А зошто ти мислиш дека не се уапсени вистинските убијци?

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Не знам стварно и јас ова се прашав една страна поназад, ако знаете како изгледале или сте виделе нешто сомнително трк на 199.
Мене ми е сомнителен Дарданиа, како се одоколу пишува за убиствата. Како да крие нешто, како да знае кои се сторителите. Можда 199 ќе помогне во случајов?

Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Срби ги убиле, глупаци, гледате ли бе сега?Дошле срби ги убиле, се надевам нема ова никогаш повеќе да го кажете, Христијани никогаш нема да направат такво нешто, а не пак на Велигден, се знае од кој, кого и како е немирот на цел балкан, се ЗНАЕ МНОГУ ЈАСНО.
Олади, чето, се пак нико не рекол дека Срби ги убиле, ама се пак да видим ко ке биде во краиот нај профитабилан от случката. Се пак не сметам дека има паметан човек, кои да тврде да Београд нема инфилтрирани луге сред албанците и такозваните радикали на Балканот. Зошту им требва сега вакав проблем на Албанците? Си ги решили проблемите во Косово или Србиа? Нема мотив, тоа за одмазд зарад Гостивар не фали. А инак талибани/вахабии от Афган и Пакист е мижи да те лажам. Никога нема да се расветли убиството, многу време мина и сега версии ке има секакви. едно е сигурно - ако е точно, дека су радикални исламисти - лошо е, ако е лага - уште по лошо.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.201
vo ova cudesna zemja so cudesni luge(kako ovoj pogore), cudesni idei i so CUDESNA VLADA....

mnogu sum ljubopitna da znam kolku clenovi od tuka mu veruvat na Gorda deka gi uapsela ubijcite?!

dali nekoj iskreno veruva dekase uapseni vistnskite ubijci? ima nekoj hrabrost da ja otfrli svojata logika i da veruva vo ovie gluposti?

vistinskite ubijci sega se relaxirat i proslavuvat nedge vo sosednite drzavi...zalno mnogu.. so ova za vtor pat gi ubivte decata...
Има материјални докази кој ги поврзуваат со убијците . Дали се они или се само помагачи исто ти се фаќа тоа , само изгледа многу од вас не веруваа дека сторителите се Албанци !!! Може би тебе уште не ти се верува , ама утре кога ќе ги извадат доказите оч4екуваме повторно да пишеш на темава а не да фатиш магла !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене ми е сомнителен Дарданиа, како се одоколу пишува за убиствата. Како да крие нешто, како да знае кои се сторителите. Можда 199 ќе помогне во случајов?
Го читаат од МВР форумов и вака и онака, ако мислат дека знае ќе го исконтактираат.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
многу јак клип пуштиле, по аматерска изведена акција амин. срамота. нека ми докаже некој дека не е наместено. која игра е само тие си знаат. Ги фатиле, да не са фатиле они за нешто друго.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Потполно се сложувам. Најпрво би побегнале при првата можност, сепак станува збор за професионалци, нели? Или пак откако беше најден "автомобилот на сторителите", нема никаква логика да останат во Скопје, најлогично решение би било Косово, сепак.
Не избрзувајте, толку случаи останаа нерешени, како на пример "мистериозниот" пад на хеликоптерот во Блаце во кој загинаа 11 офицери, за кој не беше покренато никакво обвинение.
Кој поентира во случајов? Јанкуловска секако, одеднаш и се обели образот во јавноста, "ја обелодени вистината" и повеќе не е мета за плукање од страна на народот. Толку едноставно.
може терминот професионалец не беше соодветно употребен. Искусни луѓе значи можно е да имаат поминато обука и учествувано во конфликтот 2001 или и на други боишта. Не беа аматери на тоа се мислеше. Убијците се тие, најлогично објаснување + со докази.
p.s. криво ми е што не скинаа барем еден во акцијата,,,

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.201
Потполно се сложувам. Најпрво би побегнале при првата можност, сепак станува збор за професионалци, нели? Или пак откако беше најден "автомобилот на сторителите", нема никаква логика да останат во Скопје, најлогично решение би било Косово, сепак.
Не избрзувајте, толку случаи останаа нерешени, како на пример "мистериозниот" пад на хеликоптерот во Блаце во кој загинаа 11 офицери, за кој не беше покренато никакво обвинение.
Кој поентира во случајов? Јанкуловска секако, одеднаш и се обели образот во јавноста, "ја обелодени вистината" и повеќе не е мета за плукање од страна на народот. Толку едноставно.
А може и побегнале убијците, а мрежата што ги помагала е разбиена !!! Помагач или убиец е исто ... очекувајте нови апсења !!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Радикални Исламисти ?

Поради страв од разгорување на етнички тензии МВР спроведува класичен обид за затскривање на вистинките мотиви во убиството кај Смиљковци. Делото не е верски, туку етнички и политички мотивирано.
Целта: заплашување на македонското население, меѓуетничка дестабилизација, попуштање во преговорите за името, Голема Албанија.

МВР ќе ископа и Марсовци за злосторници, само тоа да не бидат Албанци.
Време е албанците да одговараат пред целото опшество за своите големи психолошки заболени идеи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
многу јак клип пуштиле, по аматерска изведена акција амин. срамота. нека ми докаже некој дека не е наместено. која игра е само тие си знаат. Ги фатиле, да не са фатиле они за нешто друго.
Како сакааш да снимаат бе момчета ?
У позадина сакаш зурли и тапани да слушаш,м ?
Сакаш се да ти е црно на бело ?
И јас сакам,ама во такви акции побитни се животите на инволвираните во случајот,во овој случај специјалците што влегуваа од соба во соба отколку некаква си снимка.
Размислувај малку.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
И јас сакам,ама во такви акции побитни се животите на инволвираните во случајот,во овој случај специјалците што влегуваа од соба во соба отколку некаква си снимка.
Размислувај малку.
како на кантер очекувал. Пред некој ден гледав акција од апсење на руски специјалци (го убија осомоничениот) камерманот пушеше цигара!

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Размислувај малку.
Шариш по интерне, брат ќе видиш многу видеа ставени од акции, па спореди па коментири ме .ок.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Уф... ко што се шпекулираше, дигнаа фама демек ги фатиле, колку да добијат поени кај народот. Стандард шема, ги научивме веќе... па и Мијалков зас танал позади Јанкуловска за пресот... Ми смрди мене нешто тука...

Една пушка, неколку пиштоли и бомба = 800 специјалци... Смешно е ова...
И литература нашле хехеххе :)

Па у било која рендом куќа на албанец да влезат таму кај што влегле ќе најдат x2 од ова што го нашле кај убијците...

Да не грешам душа, али неко меџу нама није наш :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Знаев дека ќе почнете со муабети од типот, не се тие. Овие што ги уапсија којзнае кој се. Крај не може да ви се фати во никој случај:facepalm:

Се надевам дека момците специјалци ќе им наплатат за секој атом бол и страв што ги претрпеа децава. Ако за неколку грама кокаин истураат бубрези, знаејќи колку се наоштрени против сторителите, не можам ни да замислам што ќе претрпат овие помеѓу четири ѕида.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

А според тебе, што треба да се деси за да бидеме сигурни дека се тие?

Kajgana Shop

На врв Bottom