Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Горда кажа дека со лицата моментално се работи...
Се работи, сега коска по коска им пукаат додека не пропеат. Таман да го видат радикалниот ислам одблиску.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Оние кои што протестираа во Струга ти текнуе поради Вевчанскиот карневал не беа баш Албанци, туку Македонци Муслимани т.е. Торбеши од струшките села ......... кои носеа исламски знамиња и викаа Аллаху-Екбер, а и визуелно се приметуваа(брадоњи) !
Не се само Албанци во овие радикални исламистички секти или како ли да ги наречам незнам, има и Торбеши, Бошњаци, а за Турци незнам не сум чул до сега !
Сакам да кажам дека не се само Албанци што го следат радикалниот ислам, од сите нации има.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ќе им ги скратат маките така подобро по 150 години затвор на секој па сами ќе рикнат

Според мене оваа стока несмее во затвор да седе и таму ќе шират своето учење...одма на бесилка или во самица до крај на животот!

Исто така мислам дека Македонија плаче за вакви акции, све што е нелегално во Македонија влезено - да се протера! И забрана за влез во Македонија! Се знае како се престојува во Европска земја, пријавуваш престој и кажуваш причините за престој! Се друго да се исфрли од Македонија!

M

Mario Gómez

Гостин
Бркуловска сега си го вади гзот, очекувам вечно да е министерка.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПАК НЕКОЈ ОД ШКЉОПТАРИТЕ НЕКА ДОЈДЕ НА ТЕМАВА И НЕКА ТРОЛА КАКО СМЕ МОЖЕЛЕ ДА ВЕРУВАМЕ ПРЕДВРЕМЕ ДЕКА БИЛЕ Албанци УБИЈЦИТЕ !!

Мислам,да не се правиме будали,се знаеме долго.

Браво за МВР,не паднаа на тестот !!

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Јас мислам редно е во Македонија,после оваков случај-да се спроведе СМРТНА КАЗНА.Ова да биде прв случај на погубување.
Типот од Велес пред 1 год. -македонскиот фрицл,шо им праеше деца,на неговите деца-доби замо 15 год. нпр.:facepalm:

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Јас мислам редно е во Македонија,после оваков случај-да се спроведе СМРТНА КАЗНА.Ова да биде прв случај на погубување.
Типот од Велес пред 1 год. -македонскиот фрицл,шо им праеше деца,на неговите деца-доби замо 15 год. нпр.:facepalm:
И јас сум за, ама тешко дека тоа ќе се случи.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Се надевам дека ситуацијата ќе остане мирна и стабилна и нема да има протести, гнев и сл. ствари од другата страна, само ме плаши тоа што сега некој од таа страна или пак од Брисел ќе рече дека полицијата премногу насилно се однесувала со притворениците ! ништо чудно :tapp:

Член од
14 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Se se znae i naracatel i ubici samo naracatelot nema da se otkriva , a ubicite bidejki se vahabisti otpad koj se koristi za edna upotreba , i ne ja zavrsija rabotata kako treba a toa bese da napravat destabilizacija se predadeni kako i sekogas sto bidnuva. Kako i da e i kolku i da gi osudat i da gi lincuvaat oni ni napravija pregolema steta. Sega bi trebalo da ima pretres vo sekoja kuka i malce neka se zalozat poveke da se cuva granicata a ne sekoj da vlaga i izlaga bez da ima kontrola si doagaat od albanija si pljackaat po crkvi makedonski i si ide doma da spie. Nigde go nema ova samo kaj nas vakov basibolzluk.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Треба да се даде јавен оглас, секој граѓанин кој сака да присуствува на погубувањето да дојде на плоштад во Скопје и со свои раце да им пресуди.
Иако верувам дека кога ќе влезат внатре веднаш ќе се преобратат во атеисти, овие така лесно нема да го јадат лебот три пати на ден во затвор.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ги фатија или сепак не?
Е тоа е прашањето.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ако тоа са вистинските извршилети(кажувам АКО заштото само суд може да каже дали са те или не),то сите држави на Балканот треба да се запрашат срешту што се изправуват. Радикалниот ислам прави напори да се инфилтрира во муслиманските заедници,кои ги има на Балканот и да ги радикализира малце по малце. Тоа са секти кои са дебело финансирани от муслимански држави и приватни лица. Разпространува се радикална литература, коja без проблем стигнува до муслиманските заедници, а таа толкува наполно погрешно исламот. Изливат се милиони во радикализациja на Балканот.
Тоа не е проблем от днес или вчера.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сега ја слушав Гордана и според тоа што кажа:
Па и ние сме дел од НАТО, "можеби" и сме некоја мета итн.... Сепак ми звучеше како да се очекуваат некој поголеми терористички напади. Вака само со убиство пред Велигден само допринесоа за омраза едни кон други и не им го даде очекуваниот резултат.. Сепак се очекува и нешто друго според мене..

Член од
6 јули 2011
Мислења
57
Поени од реакции
107
Не туку убиците биле “радикални исламисти“(ја пре би рекол радикален албанизам) жители на РМ
Волео бих да грешим...али бојим се да је у питању замазивање очију македонској јавности.

Није никаква тајна да се Македонија, као и Србија налази на путу којим свакодневно пролазе на стотине имиграната и илегалаца из Пакистана, Авганистана, Етиопије, Сомалије нитд итд...

Српска гранична полиција сваки дан ухвати 50-60 таквих илегалаца код Прешева који покушавају прећи границу.
Македонска полиција хапси неке од тих илегалаца...и проглашава их радикалним исламистима и убицама македонских младића.
Мени то не звучи нимало уверљиво.

Kajgana Shop

На врв Bottom