Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
1000 луѓе се една мала армија која може да прави големи проблеми.
Ќе ги најдат кај ќе одат на мајка им пичката, два на два земја сме, кај ќе се кријат. Сега ќе видат што е македонски затвор, кофата широка ќе им биде, племе смрдено. Секој ден по два пати да ги ебат в'газ и три пати тепање до крварење, ќе видат и ислам и радикален ислам, копилиња бездушни.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Инаку ако е вистина дека 600 специјалци учествувале во акцијава,тогаш е дефинитивно најголема акција од 2001-ва навака.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Не вртет бе убиството е извршено од лица жители на Рм ,а тоа не може да се Пакистанци како што ги кривите нив зар ако се од Пакистан значи дека се радиклани исламисти или што ги знам уште какви не ги има
Точно, убиството е нарачано и извршено од Македонски Шиптaри. Тоа со радикалниот ислам, палестина, пакистан, е само да не се каже во јавноста дека се шиптaри. Да беа некој радикални организации ке превземеа одговорност или никогаш немаше да ги најдат. Во секој случај мило ми е што заплениа оружје и што ги стресоа шипците од тој дел.
ЧИСТА МАКЕДОНИЈА!

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Podrska nemaat od zitelite , i vcera se zalea od niv , imas i video ali bez prevod .. Znaci se zalea sekoj mesec preku medumite od zitelite ali dosega vikaat nikoj ne prezel nisto .http://alsat-m.tv/lajme/vendi/129582.html
Vesta e od vcera .
Треба да се ичисти цела Македонија од овие имигранти. Како што прочитав сакале да силуваат некое дете. Па кога ги прашувале изјавувале дека сакаат да одат во Германија, Италија,Швајцарија итн. Па како е можно дивјациве во цивилизација да ги пуштат па одозгор обвинуваат зашто не ги пуштаат на запад. Колку само имигранти фатија од Пакистан, Авганистан овој последниов месец од убиството, па од овие 50% се радикални илсамисти.
Да им ебем све на тоа алчните и корумпирани царинари и граничари кој све пуштаат на граница само да им се плати. Нуклеарна бомба може комотно да се внесе низ граница и нема никој ништо да ти рече.
Овде не треба да застане акцијата кога се оди нека се оди докрај, тотално чистење од овие.

Очекувајте протести наредна недела и закани за ослободување на уапсените.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ќе ги најдат кај ќе одат на мајка им пичката, два на два земја сме, кај ќе се кријат. Сега ќе видат што е македонски затвор, кофата широка ќе им биде, племе смрдено. Секој ден по два пати да ги ебат в'газ и три пати тепање до крварење, ќе видат и ислам и радикален ислам, копилиња бездушни.
Не се нервирај...расчури троа скарата.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Иначе за тие кој бараат смртна казна да ви кажам дека тоа и го сакаат сторителите пошто по нивно верувајне ги чека рајот со не знам колку девици. Затоа доживотна робија некаде на некој логор и долго, многу долг живот за таквиите.
Neka mi gi dadat mene imam metodi za izmacuvanje do uzasnen bol a sepak da ostane ziv .(samo sol na rani i kopanje nokti )

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Брат може си во право но Глобално не гледум дека си у право.
Биди искрен барем еднаш. -воа немора да значи за тебе, за повеќето.
Da si mi ziv i zdrav ali ne mozam da se slozam so tebe...a ako veke se fakas za muslimanite deka poveketo se isti kao sto velis...togas objasni mi go ova.
Od pamtivek...seriski ubijci,ubijci na roditeli,ubistvo na bebinja,siluvaci,genocoidi itn....procentualno gledano koja vera e najmnogu involvirana? t.e od koja vera spagaat izvrsitelite..

No ajde da ne zabeguvame so temata oti nema vrska toa sto go zboris,,samo ti posociv nekolku detali deka nikoj ne e cveke za mirisanje..ni pomalku ni povise.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Pazi sto zboris druze,,,ne globaliziraj.
Jas kako musliman bi sakal zivi da bidat zapaleni ubijcite,ali ne e vo red toa sto go kaza.
Toa e isto sega za toj Norvezanecot masakr sto napravil i sega site pravoslavni da mi se krivi i da gi mrazam.
Друже никој не рече дека сите Муслимани се исти, овие и ти самиот знаеш дека се посебна врста на Ислам, кој нема врска со Исламот во кој што претпоставувам дека ти веруваш(традиционалниот) !
Ама знаеш и самата држава си е крива до некаде, бидејќи веќе неколку години наназад ваквите лица Исламисти/Вахабисти/Муџахедини како ли да се наречат, визуелно се приметуваат на некои локации .......... на пр. најмногу во потегот кај Јаја-Паша во Чаир и по некои села во околината
на Ск. и.т.н. и после толку години нивно толерирање дури сега им текна на надлежните органи да се справат со оваа појава(Вахабизам), мораше ли да се случи ова петкратно убиство па да се удри по Радикалните Муслимани, инаку Вахабистите ги има и на Косово и во Јужна Србија, а најмногу во регионот Санџак и во Босна, а нивното радикално верско учење не е традиционално на овие простори, туку е увезено од Саудиска Арабија, Вахабизмот е најконзервативна и најрадикална форма на Сунитскиот Ислам !
Последниве години медиумите повеќепати кажуваа за опасностите од овие секти на Радикален Ислам, но државата тогаш не беше многу заинтересирана за нивно следење, претресување, апсење, а плус па и во Липковско замисли имало преку 1000 мигранти од Авганистан, Пакистан... а државата незнаела за тоа, а самите жители Албанци во тие села се жалат од мигрантите, им ги окупирале селата ! :tapp:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Очите да им ги извадат да им ги исечат по една рака и нога и така да се мачат цел живот!!!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Иначе за тие кој бараат смртна казна да ви кажам дека тоа и го сакаат сторителите пошто по нивно верувајне ги чека рајот со не знам колку девици. Затоа доживотна робија некаде на некој логор и долго, многу долг живот за таквиите.
да , за овие смртта не е казна , туку добивка , овие веруват дека Алах ги чека со навлажнети девици горе ..

ја да сум ќе направам ко Римјаните , на крст ќе ги распнам !!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Дали да очекуваме терористички напади како одмазда за уапсениве или протести?

M

Mario Gómez

Гостин
Логор да, затвор не... Не треба ни судење да има, и убијците и тие што помагале доживотен затвор. Да внесеме страв. Вакви акции треба да има почесто. Треба да се чисти земјава од секакви радикали.

Kajgana Shop

На врв Bottom