- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
Видео од апсењето
Ќе ги најдат кај ќе одат на мајка им пичката, два на два земја сме, кај ќе се кријат. Сега ќе видат што е македонски затвор, кофата широка ќе им биде, племе смрдено. Секој ден по два пати да ги ебат в'газ и три пати тепање до крварење, ќе видат и ислам и радикален ислам, копилиња бездушни.1000 луѓе се една мала армија која може да прави големи проблеми.
Точно, убиството е нарачано и извршено од Македонски Шиптaри. Тоа со радикалниот ислам, палестина, пакистан, е само да не се каже во јавноста дека се шиптaри. Да беа некој радикални организации ке превземеа одговорност или никогаш немаше да ги најдат. Во секој случај мило ми е што заплениа оружје и што ги стресоа шипците од тој дел.Не вртет бе убиството е извршено од лица жители на Рм ,а тоа не може да се Пакистанци како што ги кривите нив зар ако се од Пакистан значи дека се радиклани исламисти или што ги знам уште какви не ги има
Што им ги кријат лицата гнасни у пичку матер.Видео од апсењето
Треба да се ичисти цела Македонија од овие имигранти. Како што прочитав сакале да силуваат некое дете. Па кога ги прашувале изјавувале дека сакаат да одат во Германија, Италија,Швајцарија итн. Па како е можно дивјациве во цивилизација да ги пуштат па одозгор обвинуваат зашто не ги пуштаат на запад. Колку само имигранти фатија од Пакистан, Авганистан овој последниов месец од убиството, па од овие 50% се радикални илсамисти.Podrska nemaat od zitelite , i vcera se zalea od niv , imas i video ali bez prevod .. Znaci se zalea sekoj mesec preku medumite od zitelite ali dosega vikaat nikoj ne prezel nisto .http://alsat-m.tv/lajme/vendi/129582.html
Vesta e od vcera .
Не се нервирај...расчури троа скарата.Ќе ги најдат кај ќе одат на мајка им пичката, два на два земја сме, кај ќе се кријат. Сега ќе видат што е македонски затвор, кофата широка ќе им биде, племе смрдено. Секој ден по два пати да ги ебат в'газ и три пати тепање до крварење, ќе видат и ислам и радикален ислам, копилиња бездушни.
Neka mi gi dadat mene imam metodi za izmacuvanje do uzasnen bol a sepak da ostane ziv .(samo sol na rani i kopanje nokti )Иначе за тие кој бараат смртна казна да ви кажам дека тоа и го сакаат сторителите пошто по нивно верувајне ги чека рајот со не знам колку девици. Затоа доживотна робија некаде на некој логор и долго, многу долг живот за таквиите.
Da si mi ziv i zdrav ali ne mozam da se slozam so tebe...a ako veke se fakas za muslimanite deka poveketo se isti kao sto velis...togas objasni mi go ova.Брат може си во право но Глобално не гледум дека си у право.
Биди искрен барем еднаш. -воа немора да значи за тебе, за повеќето.
Друже никој не рече дека сите Муслимани се исти, овие и ти самиот знаеш дека се посебна врста на Ислам, кој нема врска со Исламот во кој што претпоставувам дека ти веруваш(традиционалниот) !Pazi sto zboris druze,,,ne globaliziraj.
Jas kako musliman bi sakal zivi da bidat zapaleni ubijcite,ali ne e vo red toa sto go kaza.
Toa e isto sega za toj Norvezanecot masakr sto napravil i sega site pravoslavni da mi se krivi i da gi mrazam.
да , за овие смртта не е казна , туку добивка , овие веруват дека Алах ги чека со навлажнети девици горе ..Иначе за тие кој бараат смртна казна да ви кажам дека тоа и го сакаат сторителите пошто по нивно верувајне ги чека рајот со не знам колку девици. Затоа доживотна робија некаде на некој логор и долго, многу долг живот за таквиите.
Логор да, затвор не... Не треба ни судење да има, и убијците и тие што помагале доживотен затвор. Да внесеме страв. Вакви акции треба да има почесто. Треба да се чисти земјава од секакви радикали.Иначе за тие кој бараат смртна казна да ви кажам дека тоа и го сакаат сторителите пошто по нивно верувајне ги чека рајот со не знам колку девици. Затоа доживотна робија некаде на некој логор и долго, многу долг живот за таквиите.