Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Другар, темата е“Дали сеуште има такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ“ , а не како се облекуваат Албанки и општо муслиманки низ Македонија.Ако некоја Албанка или муслиманка носи тесни фармерки, кратка маичка, мини, штикла тоа незначи дека таа има сексуален живот, менува партнери или слично;)Тоа е најголем апсурд и бош муабет.Нормално има поединки што се различни и го прават тоа, ама тој процент е смешно низок.
Гардеробата не е мерило за нечија слобода и интелектуална развиеност.Многу мал процент се тие муслиманки во Македонија што сами одлууваат за својот живот, за својата иднина, каде ќе се движат, што ќе прават , каде ќе живеат и со кого ќе живеат.Е во тој смисол се илјадници светлосни години назад од Македонките и останатите христијанки низ Европа.

Не се само Албанките забулени во Македонија, туку и Турчинки, Босанки, Македонки муслиманки и други.
А дали ќе ми поверуваш ако ти кажам дека во неколку случаи ми се има случено да ми се пуштаат Албанки и Босанки !
Нормално дека ги одбив, несакам да си правам непотребни проблеми, а и онака ништо неможе да биде/има помеѓу нас од хххх причини, пријателство ОК, но друго НЕ !
Сакам само да ти кажам дека и они(не сите секако) не се веќе цвеќиња за мирисање како порано ! ;)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
А дали ќе ми поверуваш ако ти кажам дека во неколку случаи ми се има случено да ми се пуштаат Албанки и Босанки !
Нормално дека ги одбив, несакам да си правам непотребни проблеми, а и онака ништо неможе да биде/има помеѓу нас од хххх причини, пријателство ОК, но друго НЕ !
Сакам само да ти кажам дека и они(не сите секако) не се веќе цвеќиња за мирисање како порано ! ;)
Све сам си кажа :) Мој другар имаше девојка босанка, и кога дознаа нејзините најблиски и пријатели,со пиштоли го бркаа другарот,едвај жива глава извади. До ден денес си има проблеми и неможе мирно да шета...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Све сам си кажа :) Мој другар имаше девојка босанка, и кога дознаа нејзините најблиски и пријатели,со пиштоли го бркаа другарот,едвај жива глава извади. До ден денес си има проблеми и неможе мирно да шета...
Епа кога не си мислел на време ! :tapp:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Не, искрено не ти верувам, затоа што ова е форум и секој може тука да пишува се и сешто.Многу од форумот тука лажат како Цигани што не значи дека и ти лажеш, но првин тоа би требало да го видам со свои очи за да би верувал.На муабети не верувам.Јас ја гледам реалната слика на теренот, а не рекла-казала муабети на форуми.

И, пуштање незначи ако некоја девојка ти направи слаткоречив муабет.Многу машки таквите муабети погрешно ги протолкуваат.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Има на телевизија и на интернет на xhamster ја има сега една што се чувала до 24.

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Не, искрено не ти верувам, затоа што ова е форум и секој може тука да пишува се и сешто.Многу од форумот тука лажат како Цигани што не значи дека и ти лажеш, но првин тоа би требало да го видам со свои очи за да би верувал.На муабети не верувам.Јас ја гледам реалната слика на теренот, а не рекла-казала муабети на форуми.

И, пуштање незначи ако некоја девојка ти направи слаткоречив муабет.Многу машки таквите муабети погрешно ги протолкуваат.

Na fakultet imav koleski i od bosnaska i od albanska nacionalnost. Gi imase barem 15 devojki. Ne veruvam deka nekoja od niv bese nevina, ne oddavaa takov vpecatok. Dosta od niv se smuvaa, ili odea so nekoj od makedoncite od fakultet. Ako nekoi od niv se cuvaat, toa e po selata sigurno. A i klinikite turbo rabotat na zasivanje, kolku sto sum cula...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
0.о

Не знам од кај да почнам. Ајде од крајот затоа што најмногу допирни точки има со темава.
„Не се веќе цвеќиња за мирисање како порано.“
Те молам речи ми дека ова е фигуративно напишано. Те молам.
Значи жена е цвеќе за мирисање тогаш кога се чува за во брак, така?
Во спротивно се скапани, растурени, лесни и слични синоними кои ги имам прочитано низ темава.
Добро бе, зошто толку страв од жени кои имаат секс?

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
0.о

Не знам од кај да почнам. Ајде од крајот затоа што најмногу допирни точки има со темава.
Во спротивно се скапани, растурени, лесни и слични синоними кои ги имам прочитано низ темава.

Takov stav nemaat mazi, so uspeh kaj zenite.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Под тоа: не се цвеќиња за мирисање ......... не мислев дека имаат секс со секого и се растурени, лесни, скапани ....... туку сакав да кажам дека воопшто не се конзервативни, како што биле порано, нема веќе шамии, капути, такви гардероби, туку има тесни фармерчиња, тесни маички, голи стомачиња, миничи и сл. нема веќе дремење по дома, нешколување, неработење, кљанкање деца уште на млади години... туку најнормално како и НеМуслиманките се образоваат, еманципираат, одат на работа, се дружат, искачаат, менуваат дечковци, имаат секс пред брак, подоцна се мажат, неправат по цели фудбалски екипи по дома ............. значи веќе не се тоа што биле, иако сеуште има и такви конзервативни и традиционални Муслиманки !
Е затоа мислев дека веќе не се цвеќиња за мирисање како порано, туку и тие станаа Европејки и никаде не напишав дека тоа е негативна работа !

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
0.о

Karakondzuli ste. Ne ste srcki kako nas smotani :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Na fakultet imav koleski i od bosnaska i od albanska nacionalnost. Gi imase barem 15 devojki. Ne veruvam deka nekoja od niv bese nevina, ne oddavaa takov vpecatok. Dosta od niv se smuvaa, ili odea so nekoj od makedoncite od fakultet. Ako nekoi od niv se cuvaat, toa e po selata sigurno. A i klinikite turbo rabotat na zasivanje, kolku sto sum cula...
Ти да не ги водеше на гинеколошко-акушерско одделение да ги проверуваш дали се невини, па знаеш?;)Не оддавале таков впечаток:facepalm:
Се чуваат и по селата и по градовите, а тие што губат невиност пред брак го прават тоа со својот иден маж, а не со било кој;)
Гледам јас цела моја населба и другари неможат глава да кренат од муслиманки.Најголем дел од нив никогаш ни муабет не направиле со муслиманка, а не па да имаат нешто повеќе.Не си прави science fiction на мозокот;)Во Чаир што е градска населба после 8 сат неможеш живо женско да видиш на улица, а можам да замислам што се случува по селата.Тие многу држат до верата и нацијата за разлика од нас

На форумот кајгана се собрани најголемите ебачи во Македонија така да не ми е воопшто чудно да слушам секакви муабети.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ти да не ги водеше на гинеколошко-акушерско одделение да ги проверуваш дали се невини, па знаеш?;)Не оддавале таков впечаток:facepalm:
Се чуваат и по селата и по градовите, а тие што губат невиност пред брак го прават тоа со својот иден маж, а не со било кој;)
Гледам јас цела моја населба и другари неможат глава да кренат од муслиманки.Најголем дел од нив никогаш ни муабет не направиле со муслиманка, а не па да имаат нешто повеќе.Не си прави science fiction на мозокот;)Во Чаир што е градска населба после 8 сат неможеш живо женско да видиш на улица, а можам да замислам што се случува по селата.Тие многу држат до верата и нацијата за разлика од нас

На форумот кајгана се собрани најголемите ебачи во Македонија така да не ми е воопшто чудно да слушам секакви муабети.
Епа друже баш поради ова болдираново што си го напишал баш затоа они имаат просперитет како нација, а ние полека полека тонеме во амбис и јас сум го приметил тоа, доколку одиш во доминантно албанска средина(без разлика град или село) се е штуро после 20/21 часот, ретко да видиш и машко по улица, а камо ли па женско ........... додека пак кај нас во тој период сеуште се спремаат за излагање... инаку кај Албанците е интересен феноменот што многу си ја поштуваат пред се нацијата, најчесто се дружат само Албанци/Албанки со Албанци/Албанки, дури не се дружат ни со Турци, Босанци и сл. Е сега дека Муслиманките се толку многу повлечени и затворени не се слагам баш, бидејќи сум одел на пракса со Албанки/Турчинки/Босанки и најнормално сме седеле, сме пиеле кафе, пушеле, муабетеле .......... е сега за нешто повеќе тоа тешко, ипак си се држат претежно до својата нација, но не се до тој степен да неможеш муабет да направиш со нив, секако доколку заедно учите, одите на пракса, работите ........ знаеш помеѓу нас и нив постојат истовремено и национални(односно јазични) и религиски бариери, додека пак помеѓу на пр. Македонци и Срби да речеме, не постојат скоро никакви бариери, сличен јазик, иста религија .......... незнам за во другите делови од светот, но кај нас на Балканов до ден денеска националните, културните, религиските бариери сеуште се држат и тоа цврсто !

Kajgana Shop

На врв Bottom