PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
А дали ќе ми поверуваш ако ти кажам дека во неколку случаи ми се има случено да ми се пуштаат Албанки и Босанки !Другар, темата е“Дали сеуште има такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ“ , а не како се облекуваат Албанки и општо муслиманки низ Македонија.Ако некоја Албанка или муслиманка носи тесни фармерки, кратка маичка, мини, штикла тоа незначи дека таа има сексуален живот, менува партнери или сличноТоа е најголем апсурд и бош муабет.Нормално има поединки што се различни и го прават тоа, ама тој процент е смешно низок.
Гардеробата не е мерило за нечија слобода и интелектуална развиеност.Многу мал процент се тие муслиманки во Македонија што сами одлууваат за својот живот, за својата иднина, каде ќе се движат, што ќе прават , каде ќе живеат и со кого ќе живеат.Е во тој смисол се илјадници светлосни години назад од Македонките и останатите христијанки низ Европа.
Не се само Албанките забулени во Македонија, туку и Турчинки, Босанки, Македонки муслиманки и други.
Нормално дека ги одбив, несакам да си правам непотребни проблеми, а и онака ништо неможе да биде/има помеѓу нас од хххх причини, пријателство ОК, но друго НЕ !
Сакам само да ти кажам дека и они(не сите секако) не се веќе цвеќиња за мирисање како порано !