Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Главно се сложувам со тебе... Само што мислам дека малку е преценет. Најдбро ќе се види следна сеозна, посебно доколку има добра конкуренција во тимот...
Шо знам....од тоа што јас пратам по интернетов не го величат многу како што беше случај со Хамшик да речеме.Ночерино самиот не си ги крева акциите како Ибра на пример што исто му е позитивна страна.Дај боже да има здрава конкуренција за стартни 11 ама ако се знае нашата трансфер политика наше е само да се молиме да не излета некој од Силва и Боатенг.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вистина будали се овие, таман реков ќе купам дрес од Силва или Боатенг, читам овие будаливе можат да ги продадат. Не сакам да вервам во ова, ама потајно во мене имат некој страв.
Ќе треба да барам дрес од Бонера, за него сум сигурен дека нема да си оди.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Вистина будали се овие, таман реков ќе купам дрес од Силва или Боатенг, читам овие будаливе можат да ги продадат. Не сакам да вервам во ова, ама потајно во мене имат некој страв.
Ќе треба да барам дрес од Бонера, за него сум сигурен дека нема да си оди.
Не брат, ти барај од Инзаги, тој нема да оди.Има уште рекорди за рушење :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.277
Поени од реакции
13.246
И вие, не верувајте се и сешто, не поготово на нашиве коментатори. Изгеда се натпреваруваат меѓусебно кој поголема глупост ќе кажи.
Идеален состав за наредна сезона:
Abiati
Abate Mexes/Astori Silva Kolarov
Nocerino M`Vila Strootman/Muntari
Boateng
Casano Ibra

Замени: Амелиа, Бонера, Неста, Монтоливо, Амброзини/Гатузо(еден само за остани) Пато, Ел Шарави, Макси Лопез за секој случај ако продолжи проклетството со повредите и по се изгледа Аквилани ако го откупат.
Со што би се пордале Антонини, Фламини, Сидорф, Робињо, Емануелсон и еден од Абро или Гатузо.
Со малце пари можеме да направиме супер тим, и на 3 фронта комотно да се бориме, ни судии ни никој да не може да не запре.
НАјчесто избегавам да пишувам во туѓи фан клубови ,ама јбг. Дека ке дојде ред да прочитам дека Мунтари некој ке го стави во некој си идеален тим,стварно ни во сон не би ми текнало.Па не е ова портсмут бе друже!!! Иако сум фан на Интер,вакво понижување на Милан не ми е сватливо.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
И вие, не верувајте се и сешто, не поготово на нашиве коментатори. Изгеда се натпреваруваат меѓусебно кој поголема глупост ќе кажи.
Идеален состав за наредна сезона:
Abiati
Abate Mexes/Astori Silva Kolarov
Nocerino M`Vila Strootman/Muntari
Boateng
Casano Ibra

Замени: Амелиа, Бонера, Неста, Монтоливо, Амброзини/Гатузо(еден само за остани) Пато, Ел Шарави, Макси Лопез за секој случај ако продолжи проклетството со повредите и по се изгледа Аквилани ако го откупат.
Со што би се пордале Антонини, Фламини, Сидорф, Робињо, Емануелсон и еден од Абро или Гатузо.
Со малце пари можеме да направиме супер тим, и на 3 фронта комотно да се бориме, ни судии ни никој да не може да не запре.
Мунтари во идеален тим нема шанси .. големо дрво е . . а Монтоливо сигурно нема да го купат за да седи на клупа . . Мвила попрво ќе отиде во Арсенал него кај нас

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мвила попрво ќе отиде во Арсенал него кај нас

Јас пробвев тимов да е колку толку реален, не очекувам на место Мунтари да го донесат Јаја Туре или Швајнштајгер или било кој друг кој би коштал тешки пари.
Плус тоа, Монтоливо ќе дојде не знаеме ни како ќе се покажи ни дали ќе се вклопи и све тоа, за разлика од Мунтари кој е веќе в клопен и со оглед на тоа како ги игра последниве утакмици за Милан (да не претерам можеби најдобар на терен) затоа е ставен во прв тим.

За Мвила ништо чудно, поготово кога се работи за нашиве ценкачи.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
кога би ги зеле Коларов и Јаја Туре.. каква работа би ни завршиле

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Во среда на натпреварот од “Серија А” против “Аталанта” Милан ќе игра во новите дресови. Ова ќе биде и премиерно претставување на дресовите со кои “росонерите” ќе настапуваат следната сезона (2012-13) на домашен терен. Ибрахимович можно е да се најде на клупата а со тоа да ја избегне опасноста од добивање на жолт картон пред дербито во Милано. Nuova-maglia-Milan-2012-2013-021.jpg maillot-domicile-2012-2013-ac-milan-.jpg

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Во среда на натпреварот од “Серија А” против “Аталанта” Милан ќе игра во новите дресови. Ова ќе биде и премиерно претставување на дресовите со кои “росонерите” ќе настапуваат следната сезона (2012-13) на домашен терен. Ибрахимович можно е да се најде на клупата а со тоа да ја избегне опасноста од добивање на жолт картон пред дербито во Милано.Прегледај го приврзокот 42650Прегледај го приврзокот 42652
Истиве слики ги постирав погоре ама појма неам зошто не ми искачаат, уште врв на се неможам да го изменам/избришам постот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Истиве слики ги постирав погоре ама појма неам зошто не ми искачаат, уште врв на се неможам да го изменам/избришам постот.
Па ќе ги прикачеш не ги ставај преку линк.

Kajgana Shop

На врв Bottom