Како сме тргнале да газиме се пред себе, нема ни тие да се извлечат..сега следната ливерпул да ги плесниме јако![]()
И на сите три Торес да постигне хет трик одлично би билоЕл Нињооооо!!! Ај сеа Њукасл дома во Среда,па финалето со Ливерпул и пак со нив имаме гостувања на Енфилд. Ех да ги тепаме сите 3 утакмици предобро би било.
И на сите три Торес да постигне хет трик одлично би било![]()
гол или асистенција е доволно според мене ама само ако тепамеКако сме тргнале да газиме се пред себе, нема ни тие да се извлечат..
--- надополнето: 29 април 2012 во 16:48 ---
И на сите три Торес да постигне хет трик одлично би било![]()
Не е многу заслужува Торес... Ако сега се смееше Абрамович тогаш сигурно ќе го претрча цел терен од среќаНе многу е , ќе го стигне на Ван Перси во тој случај![]()
Па може и така... ама сепак хет трик си е вистинското нештогол или асистенција е доволно според мене ама само ако тепаме![]()
Aбе тоа во ред да го претрча , ама да не го претрча голНе е многу заслужува Торес... Ако сега се смееше Абрамович тогаш сигурно ќе го претрча цел терен од среќа![]()
Ахахахха се е можно кога е во прашање АбрамовичAбе тоа во ред да го претрча , ама да не го претрча гол![]()
Никако не би се откажале, но односот кон Абрамович ќе биде ист како односот кон Лотито од страна на навивачите на Лацио.Ако рускава глуперда не го остави Ди Матео барем уште една сезона, јас дефинитивно се откажувам од Челзи.