Сатанизам

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Значи вие ова го сваќате на шала? Имам изведено 6 ритуали за.. да ги наречеме 4 несакани личности.. 2ца од нив се на операција(на едниот слепо црево му нашле, на другиот жолчката му пукнала) другите 2ца се ментално/психички повредени( едниот блага шизофренија , на другиот тешка психоза, гледал мртви луѓе и има 1 обид за самоубиство) ;)
.
:cuc:

Ако ме задева некој, тебе ќе те барам...
--- надополнето: 29 април 2012 во 02:13 ---
Ритуал.. вака значи, прво јас незнам како си го вие претпоставувате ритуалот, но многу е за пишување верувај ми многу е.. но кје пробам без посебни детали да скратам. Овој ритуал што кје ви го кажам е првиот и најважниот риутал за да станеш Сатанист, ова е како иницијациа.. Значи пак да повторам немојте да го правите овој риутал доколку не саката да станете Сатанист.
ЗА ЕДУКАТИВНИ ЦЕЛИ!!Овој ритуал неможеш да го правеш повеќе од 1 и кога веќе го направиш нема враќање. Вие со овој риутал му ја посветувата вашата душа на Сатаната.
Предмети кои кје ви бидат потребни за ритуалот:
- Една или повеќе Црна, Плава или Црвена свеќа
- Остар предмет (Сечило, нож, игла итн..)
- Парче празна хартија (да не е во линии/коцки)
- Суво пенкало или перо
Го пишуваш текстot на хартијата (текстот неможам да го објавам овде, кој е заинтересиран нека ми пиши кје му го пратам)
Пред ритуалот мора да си избањан (ради почит), ја палиш свеќата и се боднуваш со сечилото(нож, игла) во левиот прст показател и стискаш малце крв да потече во некое садче.
Го пишуваш своето име во текстот (има место каде што треба да се пополни) со натопеното пенкало/перо во својата крв.
Потоа го рецитираш текстот или гласно или во себе, потоа го палиш листот и пожелно е да останеш додека свеќата не изгори, но не е стриктно..
Сега знам дека ова ви звучи многу забегано или страшно, но верувајте ми какви други посериозни и опасни риутали постојат, овај не е ништо во споредба со другите ;)

Да, метафора е..
Ме интересира, дали постои некој ритуал за да престанеш да тресиш глупости?

Ако постои, тебе ти го немаат направено...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Да.. Joy of Satan.. али незнам кај сте го нашле на српски/хрваткси.

Значи вие ова го сваќате на шала? Имам изведено 6 ритуали за.. да ги наречеме 4 несакани личности.. 2ца од нив се на операција(на едниот слепо црево му нашле, на другиот жолчката му пукнала) другите 2ца се ментално/психички повредени( едниот блага шизофренија , на другиот тешка психоза, гледал мртви луѓе и има 1 обид за самоубиство) ;)

Во право си овде, најважно е колку имаш воља за твојата намера во ритуалот.
Дај брат да ти платиме колку треба , направи 100 тина ритуали за тие во собранието. Гледај да се самоубијат сите до еден. Ќе ја баталам кабалата идам со тебе побратим се правам.

D

Daedalus

Гостин
Ритуал.. вака значи, прво јас незнам како си го вие претпоставувате ритуалот, но многу е за пишување верувај ми многу е.. но кје пробам без посебни детали да скратам. Овој ритуал што кје ви го кажам е првиот и најважниот риутал за да станеш Сатанист, ова е како иницијациа.. Значи пак да повторам немојте да го правите овој риутал доколку не саката да станете Сатанист.
ЗА ЕДУКАТИВНИ ЦЕЛИ!!Овој ритуал неможеш да го правеш повеќе од 1 и кога веќе го направиш нема враќање. Вие со овој риутал му ја посветувата вашата душа на Сатаната.
Предмети кои кје ви бидат потребни за ритуалот:
- Една или повеќе Црна, Плава или Црвена свеќа
- Остар предмет (Сечило, нож, игла итн..)
- Парче празна хартија (да не е во линии/коцки)
- Суво пенкало или перо
Го пишуваш текстot на хартијата (текстот неможам да го објавам овде, кој е заинтересиран нека ми пиши кје му го пратам)
Пред ритуалот мора да си избањан (ради почит), ја палиш свеќата и се боднуваш со сечилото(нож, игла) во левиот прст показател и стискаш малце крв да потече во некое садче.
Го пишуваш своето име во текстот (има место каде што треба да се пополни) со натопеното пенкало/перо во својата крв.
Потоа го рецитираш текстот или гласно или во себе, потоа го палиш листот и пожелно е да останеш додека свеќата не изгори, но не е стриктно..
Сега знам дека ова ви звучи многу забегано или страшно, но верувајте ми какви други посериозни и опасни риутали постојат, овај не е ништо во споредба со другите ;)

Да, метафора е..

a јас сум убеден дека сите овие информации кои ги даваш ги земаш од сајтов
http://www.joyofsatan.org/
поправи ме ако грешам

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html
еве го ритуалот.....

друго што можам да погодам е дека слушаш метал
трето што можам да погодам е дека има цура/тип што ти се свиѓа и пробуваш да ги искористиш хинтовите од страната за сексуална магија за да ја/го ќариш.(за ова не сум скрос сигурен):P
четврто---длабоко у себе сакаш да си моќен, да ги манипулираш другите луѓе за да имаш подобар социјален статус во друштвото и подалеку.....
веруваш дека сатаната е астрално битие против вонземјаните кои се нарекуваат Господ и го запираат спиритуалниот напредок на земјава......
веруваш дека си посебен, дека сатаната има посебен план за тебе, дека имаш моќи кои се поголеми од моќите на останатите луѓе, па дури и сатанисти, и дека ти ќе направиш нешто големо....Потајно си убеден дека си најинтелигентен и твоите скриени капацитети може да се разбудат и дека има посебен план за тебе....
Бар еднаш имаш мастурбирано на некоја си замислена демонка/демон

ако не сум во право за било кое од овие кажи си слободно...:)

L

Ligeia

Гостин
Да.. Joy of Satan.. али незнам кај сте го нашле на српски/хрваткси.

Во право си овде, најважно е колку имаш воља за твојата намера во ритуалот.
Изгледа овие ти оделе контра со анатема...:oops:
Инаку има еден дечко на форумов,Спирос се вика ќе ти ги поништи сите клетви само со два збора и црвена боја,така да пази него да не му станеш несакана личност.

Член од
5 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
a јас сум убеден дека сите овие информации кои ги даваш ги земаш од сајтов
http://www.joyofsatan.org/
поправи ме ако грешам

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html
еве го ритуалот.....

трето што можам да погодам е дека има цура/тип што ти се свиѓа и пробуваш да ги искористиш хинтовите од страната за сексуална магија за да ја/го ќариш.(за ова не сум скрос сигурен):P
четврто---длабоко у себе сакаш да си моќен, да ги манипулираш другите луѓе за да имаш подобар социјален статус во друштвото и подалеку.....
веруваш дека сатаната е астрално битие против вонземјаните кои се нарекуваат Господ и го запираат спиритуалниот напредок на земјава......
веруваш дека си посебен, дека сатаната има посебен план за тебе, дека имаш моќи кои се поголеми од моќите на останатите луѓе, па дури и сатанисти, и дека ти ќе направиш нешто големо....Потајно си убеден дека си најинтелигентен и твоите скриени капацитети може да се разбудат и дека има посебен план за тебе....

ако не сум во право за било кое од овие кажи си слободно...:)
АХАХАХАХХХАХАХХАХАХАХЊАХХАХАХАХАХХАХАХХХАЈАХХАХА
Значи стварно неможам да поверувам дека сите наседнавте.
Прво јас не сум сатанист, јас сум атеист.. гледав дека на форумов за сатанисти немаше пишувано од 20 март некаде па викам дај да ги расположам малку кајганџиивие :D и така прочитав нешто на joyofsatan.org и еве постирав..
Батка ептен си погрешил, слурам Рап и ХипХоп
трето што можам да погодам е дека има цура/тип што ти се свиѓа и пробуваш да ги искористиш хинтовите од страната за сексуална магија за да ја/го ќариш.(за ова не сум скрос сигурен)
не бе брат.. си имам женска.. 1 година одиме заедно веќе..
ХАХХАХХАХАХХА братче немој да се пезиш бе.. народод ќе ти се смее.. ни сакам да сум моќен ниту па да манипулирам со луѓето.. посебен ? аххахаххха.. сатаната е астрално битие ?? хахахаххаха атеист сум бе... за дека сум посебен.. лол незнам кој филм си го гледал.. ни сум убеден дека сум најинтелигентен ни посебен ништо батка немаш везе ти... јас само сакам да успеам во животот да се збогатам .. и тоа... а ова што пишував станист ритуали 4 у болница тоа немаше везе си го измислив за да дигнам малку атмосфера на форумов... :)
:facepalm: :tapp: ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХ
Човече.. мај дај не си ги кажувај своите перверзни фантазии.. :drk:незнам ни како можете да верувате во овие ствари...лол

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Прво јас не сум сатанист, јас сум атеист.. гледав дека на форумов за сатанисти немаше пишувано од 20 март некаде па викам дај да ги расположам малку кајганџиивие :D и така прочитав нешто на joyofsatan.org и еве постирав..
Леле секоја чест како не зафркна, ваква финта до сега на форумов никој ни нема направено.
Сигурно е многу среќна девојка ти , што вака има дечко шегобиец и знае да ја насмее во секое време.
Ме расположи ептен.:facepalm:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Се си беше ок додека не спомна дека рап си слушал.....бетер од сатаниста си сега.:pos:

L

Ligeia

Гостин
Леле секоја чест како не зафркна, ваква финта до сега на форумов никој ни нема направено.
Сигурно е многу среќна девојка ти , што вака има дечко шегобиец и знае да ја насмее во секое време.
Ме расположи ептен.:facepalm:
Јас само да се надоврзам(со извинување)на твојата реплика...почитувам трудољубиви шегобијци и затоа оваа шега ќе ме весели цела недела.Треба да се почитува макотрпниот превод од сајтот на дечкото кој се потруди да го преведе на македонски јазик ритуалот само за да ги развесели Кајганџиите.Благодарност од моја страна.(y)

D

Daedalus

Гостин
моите претпоставки ќе беа валидни да беше навистина спиритуален сатанист:P вака не е фер ...ама за џој оф сејтан погодив така така??? :D

епа тогаш следната берза на претпоставки е дека го слушаш Аго и мислиш дека е ѕвер, и маваш лош фристајл што мислиш дека е добар.....
Сакаш да напраиш кариера ко рапер у Македонија, и тапа си:giggle:

Иначе повеќето кои дебатираат тука се против сатанизмот

D

Daedalus

Гостин
Ти против си? :D
Ја сум за, сатанизам, отварање чакри, медитации и верувам дека кралицата на англија е гуштер:) и иам IQ помало од 60
--- надополнето: 29 април 2012 во 15:42 ---
Јас лично сум против Сантанизмот. Колку ли само мали душички подпаднале под ова погано учење:mad:
ја кога бев копиљ и сакав да го доминирам светот:P

D

Daedalus

Гостин
Дwугар и ти си бил Сантанист?:confused:
па да бе...:) Имаше уствари еден период кога бев многу ствари....христијанин ама онака озбилен и фанатичен, сатанист, скиентолог, послем бев убеден дека се е матрикс, па медитирав и идев на консултации кај Пане Андов уредникот на шесто сетило....на крај станав скептик и атеист :P

бар сум искрен, пола ми се прашта:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom