- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Значи вие ова го сваќате на шала? Имам изведено 6 ритуали за.. да ги наречеме 4 несакани личности.. 2ца од нив се на операција(на едниот слепо црево му нашле, на другиот жолчката му пукнала) другите 2ца се ментално/психички повредени( едниот блага шизофренија , на другиот тешка психоза, гледал мртви луѓе и има 1 обид за самоубиство)
.
Ако ме задева некој, тебе ќе те барам...
--- надополнето: 29 април 2012 во 02:13 ---
Ме интересира, дали постои некој ритуал за да престанеш да тресиш глупости?Ритуал.. вака значи, прво јас незнам како си го вие претпоставувате ритуалот, но многу е за пишување верувај ми многу е.. но кје пробам без посебни детали да скратам. Овој ритуал што кје ви го кажам е првиот и најважниот риутал за да станеш Сатанист, ова е како иницијациа.. Значи пак да повторам немојте да го правите овој риутал доколку не саката да станете Сатанист.
ЗА ЕДУКАТИВНИ ЦЕЛИ!!Овој ритуал неможеш да го правеш повеќе од 1 и кога веќе го направиш нема враќање. Вие со овој риутал му ја посветувата вашата душа на Сатаната.
Предмети кои кје ви бидат потребни за ритуалот:
- Една или повеќе Црна, Плава или Црвена свеќа
- Остар предмет (Сечило, нож, игла итн..)
- Парче празна хартија (да не е во линии/коцки)
- Суво пенкало или перо
Го пишуваш текстot на хартијата (текстот неможам да го објавам овде, кој е заинтересиран нека ми пиши кје му го пратам)
Пред ритуалот мора да си избањан (ради почит), ја палиш свеќата и се боднуваш со сечилото(нож, игла) во левиот прст показател и стискаш малце крв да потече во некое садче.
Го пишуваш своето име во текстот (има место каде што треба да се пополни) со натопеното пенкало/перо во својата крв.
Потоа го рецитираш текстот или гласно или во себе, потоа го палиш листот и пожелно е да останеш додека свеќата не изгори, но не е стриктно..
Сега знам дека ова ви звучи многу забегано или страшно, но верувајте ми какви други посериозни и опасни риутали постојат, овај не е ништо во споредба со другите
Да, метафора е..
Ако постои, тебе ти го немаат направено...