- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
ја незнам како сите ја отпишуваат Данска во оваа група а и даваат толку шанса на Португалија а Данска во квалификациите си ја победи Португалија и си се пласира директно
Моја грешка, сеа видов.ако и Германија и Шпанија завршат први во групите тогаш неможат да се сретнат до финале
Какво непријатно изненадување бе не треси зелени, да не сакаш пак шампион да биде, ако освојат Холандија , Германија тоа изненадување ќе биде???Јас не знам како ќе најдат мотив за повторна желба за трофеј само тоа е проблемот, тој Чави кажува, тоа е најмал проблем за овој фантастичен тим.А ако изненадувањето ти е дека нема да поминат групи тогаш гадно си се заебал, зошто и трите ќе го јадат на велиКо.Какво потценување и удривте на Полска, алал нека ви е. Јас мислам дека Полска има многу добар состав, можеби најдобар во групата А.
Во групата Ц не би ја потценувал премногу Ирска, Трапатони е стар лисец, знае како да вади резултати.
Јас мислам дека најнепријатно изненадување на првенствово ќе биде Шпанија, посебно ако Чави не им игра поради повреда, тури им пепел.
А Шведска !? Го има „најдобриот“ напаѓач у светот, кој случајно игра у Милан !?
Него, многумина типувате дебакл на Португалија и сигурно минување на Холандија.
Ја мислам дека „орање“ гадно ќе се испоти за второто место. Швабите ќе минат без проблем, најверојатно со 3-0-0, а за второто место ќе има борба меѓу другиве три. Типувам на реми на Данска со Холандија и Португалија, и овие у меѓусебниот дуел да решат кој понатаму...
Лол, кај виде споредба сеа !?Го споредуваш Ибра со Дарен Бент ??
srsly ???
Лол, кај виде споредба сеа !?
Не е само до нападот... Ибра сам ќе фати топка од свој шеснаесетник и ќе се прошета до гол !? Не викам дека Англија ќе пројде сигурно, али сигурно има поголеми шанси од Шведска.
Муабетот ми беше дека си ја болдирал Шведска само заради Ибра.
Анализава за Англија ти е врв. Прво глупаво е уште од сега да збориш за формата на играчите. Второ и да се во топ форма на никого од овие што си ги спомнал не им е гарантирано прва постава. И не можам да сфатам како ги виде Шведска и Украина пред Франција и Англија. Англија ја победи Шведска пред еден месец, без Руни со играчи кои не биле во форма (според тебе). Јас мислам дека Англија сигурно ќе отиде понатаму, ќе има многу помладен состав, без некои поголеми имиња во прв план, но ќе биде многу поквалитетна од последните првенства. Второ место во групава Франција или Шведска.Те имам у букмарк да си знаеш
Група Д:Украина, Франција, Шведска, Англија
- да добро глеате Франција ќе ја стигне кармата копиљиња гадни, гол нема да дадат на првенствово, Рибери прв меч ќе се повреди, а Љорис црвен ќе добије и ќе паузира на наредните два Aнглија е тапа, без Руни со прекрасниот Дарен Бент во нападот, и со Ленон и Волкот кои во своите екипи се резерви, и фантастичната форма на Лампард и Џерард кујзнае дали ќе игра. Не поминуваат група !
Рано е уште, прво да видиме кој играчи ќе бидат земени за репрезентациите.Кои се шансите, да се најдеме 16 души и секој да напише по збор два, за одредена репрезентација? Некој вид preview за ЕП.