- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
ја незнам како сите ја отпишуваат Данска во оваа група а и даваат толку шанса на Португалија а Данска во квалификациите си ја победи Португалија и си се пласира директно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моја грешка, сеа видов.ако и Германија и Шпанија завршат први во групите тогаш неможат да се сретнат до финале
Какво непријатно изненадување бе не треси зелени, да не сакаш пак шампион да биде, ако освојат Холандија , Германија тоа изненадување ќе биде???Какво потценување и удривте на Полска, алал нека ви е. Јас мислам дека Полска има многу добар состав, можеби најдобар во групата А.
Во групата Ц не би ја потценувал премногу Ирска, Трапатони е стар лисец, знае како да вади резултати.
Јас мислам дека најнепријатно изненадување на првенствово ќе биде Шпанија, посебно ако Чави не им игра поради повреда, тури им пепел.
А Шведска !? Го има „најдобриот“ напаѓач у светот, кој случајно игра у Милан !?
Него, многумина типувате дебакл на Португалија и сигурно минување на Холандија.
Ја мислам дека „орање“ гадно ќе се испоти за второто место. Швабите ќе минат без проблем, најверојатно со 3-0-0, а за второто место ќе има борба меѓу другиве три. Типувам на реми на Данска со Холандија и Португалија, и овие у меѓусебниот дуел да решат кој понатаму...
Го споредуваш Ибра со Дарен Бент ??
srsly ???
Лол, кај виде споредба сеа !?
Не е само до нападот... Ибра сам ќе фати топка од свој шеснаесетник и ќе се прошета до гол !? Не викам дека Англија ќе пројде сигурно, али сигурно има поголеми шанси од Шведска.
Муабетот ми беше дека си ја болдирал Шведска само заради Ибра.![]()
Те имам у букмарк да си знаеш
Група Д:Украина, Франција, Шведска, Англија
- да добро глеатеФранција ќе ја стигне кармата копиљиња гадни, гол нема да дадат на првенствово, Рибери прв меч ќе се повреди, а Љорис црвен ќе добије и ќе паузира на наредните два
Aнглија е тапа, без Руни со прекрасниот Дарен Бент во нападот, и со Ленон и Волкот кои во своите екипи се резерви, и фантастичната форма на Лампард и Џерард кујзнае дали ќе игра. Не поминуваат група !
Кои се шансите, да се најдеме 16 души и секој да напише по збор два, за одредена репрезентација? Некој вид preview за ЕП.