Помош: Барам софтвер

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ок ама ќе треба за повеќе туториали и затоа нејќам да го замарам. Ќе видам некој друг може ќе помогне
Пробај со Adobe Audition. Има поприлично ефекти верувам дека ќе ти користи.

S

Sagan

Гостин
На убунту има едно Audаcity што го бива и за виндоус. Не сум го користел, али има супер рејтинг, треба да врши работа.

auda.png

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
S

Sagan

Гостин
Го знам брат, али како да направам. Тоа ми треба.
Па баш при крајот на видеото покажува како да го направиш гласот подлабок или повисок.
Effect>BassBoost... така нешто.

Shange Pitch на -6 до -8 :D Еве убаво објаснето.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Здраво дечки. Решив да направам еден туториал и одземја ќе се акнев бидеејќи гласот ми звучи детски. Пробав со неколку програми и гласот го прави како на чудовиште многу длабок. Ве молам помош. :(
Рече дека ти е детски гласот а на аватар имаш пиле.
Толку ми требаше да го замислам пилето како прави туториали...

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Рече дека ти е детски гласот а на аватар имаш пиле.
Толку ми требаше да го замислам пилето како прави туториали...
Темава ја отворив за да ми помогнат, а не да си го ладите овде. Аватарот не опишува каква личност си. Ако е така, тогаш твојот аватар со John Cusack те опишува како издрогирано паранормално човече како во филмот 1408 ( не се навредувај ).

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Темава ја отворив за да ми помогнат, а не да си го ладите овде. Аватарот не опишува каква личност си. Ако е така, тогаш твојот аватар со John Cusack те опишува како издрогирано паранормално човече како во филмот 1408 ( не се навредувај ).
Коа може ти да си напишеш една тема и да си го ладиш чекајки да ти помогнат место еден гугл да мавнеш, зашо ја да не можам.

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Коа може ти да си напишеш една тема и да си го ладиш чекајки да ти помогнат место еден гугл да мавнеш, зашо ја да не можам.
Google не ми помогна па се обратив овде :)

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
А што опишува бе? Ај искористи го гугл пак и дознај што треба да опишуваат аватарите на форумите
Врати се на темата брат. Ако можеш помогни ми, ако не немораш да коментираш.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Врати се на темата брат. Ако можеш помогни ми, ако не немораш да коментираш.
Користи го копчето пријави за да ги отстраниш офтопиците и ако сакаш да престанат, ќе ги игнорираш, а не и ти да помагаш за да се зголемуваат.

И си ги знам правата на форумов, знам дали и каде морам или не морам да коментирам. Фала што ме потсети anyway

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Детски глас има а сака покрупен гласот да му биде, го мрзи да бара сам што треба, го мрзи да прочачка по програмите и е арогантен. 14,15 години моја проценка.

Ти кажаа другите што знаат, другото сам среди си го.

Kajgana Shop

На врв Bottom