- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Пробај со Adobe Audition. Има поприлично ефекти верувам дека ќе ти користи.Ок ама ќе треба за повеќе туториали и затоа нејќам да го замарам. Ќе видам некој друг може ќе помогне
Пробај со Adobe Audition. Има поприлично ефекти верувам дека ќе ти користи.Ок ама ќе треба за повеќе туториали и затоа нејќам да го замарам. Ќе видам некој друг може ќе помогне
Nemozham da go konfiguriram, a ne pa da go koristam ...Пробај со Adobe Audition. Има поприлично ефекти верувам дека ќе ти користи.
Nemozham da go konfiguriram, a ne pa da go koristam ...
Ова со дигитрон снимено ?
Го знам брат, али како да направам. Тоа ми треба.На убунту има едно Audаcity што го бива и за виндоус. Не сум го користел, али има супер рејтинг, треба да врши работа.
Прегледај го приврзокот 42576
Па баш при крајот на видеото покажува како да го направиш гласот подлабок или повисок.Го знам брат, али како да направам. Тоа ми треба.
Рече дека ти е детски гласот а на аватар имаш пиле.Здраво дечки. Решив да направам еден туториал и одземја ќе се акнев бидеејќи гласот ми звучи детски. Пробав со неколку програми и гласот го прави како на чудовиште многу длабок. Ве молам помош.
Темава ја отворив за да ми помогнат, а не да си го ладите овде. Аватарот не опишува каква личност си. Ако е така, тогаш твојот аватар со John Cusack те опишува како издрогирано паранормално човече како во филмот 1408 ( не се навредувај ).Рече дека ти е детски гласот а на аватар имаш пиле.
Толку ми требаше да го замислам пилето како прави туториали...
Коа може ти да си напишеш една тема и да си го ладиш чекајки да ти помогнат место еден гугл да мавнеш, зашо ја да не можам.Темава ја отворив за да ми помогнат, а не да си го ладите овде. Аватарот не опишува каква личност си. Ако е така, тогаш твојот аватар со John Cusack те опишува како издрогирано паранормално човече како во филмот 1408 ( не се навредувај ).
Google не ми помогна па се обратив овдеКоа може ти да си напишеш една тема и да си го ладиш чекајки да ти помогнат место еден гугл да мавнеш, зашо ја да не можам.
А што опишува бе? Ај искористи го гугл пак и дознај што треба да опишуваат аватарите на форумитеАватарот не опишува каква личност си
Врати се на темата брат. Ако можеш помогни ми, ако не немораш да коментираш.А што опишува бе? Ај искористи го гугл пак и дознај што треба да опишуваат аватарите на форумите
Користи го копчето пријави за да ги отстраниш офтопиците и ако сакаш да престанат, ќе ги игнорираш, а не и ти да помагаш за да се зголемуваат.Врати се на темата брат. Ако можеш помогни ми, ако не немораш да коментираш.