Тој филм да го гледаш во слаб квалитет кино снимка треба да биде казниво со тешка робја во Афрички затвор.The Avengers излезе кино снимка, моментално симнувам па ќе пишам впечаток откако ќе го изгледам .
Хахаха, се согласувам со тебе .Тој филм да го гледаш во слаб квалитет кино снимка треба да биде казниво со тешка робја во Афрички затвор.
Едвај го чекам филмов. Ова ќе биде филмиште
Во која смисла скептичен? Во изборот на актерот кој го игра негативецот или изборот на негативецот?
Koга ќе ми текне дека бев малце скептичен околу негативецот..
Oд тие тизерите, Bane ми изгледаше ко некој од теретана излезен, со стереоиди напумпан, таков некој.Во која смисла скептичен? Во изборот на актерот кој го игра негативецот или изборот на негативецот?
Абе види технички си во право за оваOд тие тизерите, Bane ми изгледаше ко некој од теретана излезен, со стереоиди напумпан, таков некој.
Многу јасно во бетмен не барам супермоќи, дека и тој воопшто нема нали, ама џокерот е witty, dark and creative.
Затоа изгледаше забавно, а со овој мислев бокс по улици ќе гледам само.
Да беше некој друг режисер, искрено покрај ваков негативец и ќе очекував само мускули и кршење коски, но штом е Нолан во прашање и со оглед како добро ја одработи франшизата досега, немав сомнеж дека ќе направи ремек дело. Башка Том Харди е во прашање. Човекот е неверојатен актер.Oд тие тизерите, Bane ми изгледаше ко некој од теретана излезен, со стереоиди напумпан, таков некој.
Многу јасно во бетмен не барам супермоќи, дека и тој воопшто нема нали, ама џокерот е witty, dark and creative.
Затоа изгледаше забавно, а со овој мислев бокс по улици ќе гледам само.
А дека немаат место на крај во шпицата да пишат кој се главни улоги, најбоље хаха.