Блокбастери 2012

Ваш фаворит за годинава?

• Вкупно гласачи
    124

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
The Avengers излезе кино снимка, моментално симнувам па ќе пишам впечаток откако ќе го изгледам .

:ROFLMAO:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
The Avengers излезе кино снимка, моментално симнувам па ќе пишам впечаток откако ќе го изгледам .

:ROFLMAO:
Тој филм да го гледаш во слаб квалитет кино снимка треба да биде казниво со тешка робја во Афрички затвор. :LOL:

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Тој филм да го гледаш во слаб квалитет кино снимка треба да биде казниво со тешка робја во Афрички затвор. :LOL:
Хахаха, се согласувам со тебе .
Кино снимка за ништо не чини ...али тоа е тоа 90 % ми е симнат еве .
Па ќе видиме :)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Филмот бил перфекција! Ефекти, актери, сценографи, фотографија, се! А и Скарлет Јохансон у латекс одело у 3Д,
убер епик!
Ова од друг форум од тип што го гледал у Лондон.
Немој да богохулиш да симињаш то кино снимките, море ништо под 720п!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе не зезајте кино снимка за Avengers......Има 3 месеци да чекам ако треба, ама ќе го гледам со милина, на најдобра снимка и со звук до даска :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Едвај го чекам филмов. Ова ќе биде филмиште:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
:cuc:

Koга ќе ми текне дека бев малце скептичен околу негативецот..
Во која смисла скептичен? Во изборот на актерот кој го игра негативецот или изборот на негативецот?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Во која смисла скептичен? Во изборот на актерот кој го игра негативецот или изборот на негативецот?
Oд тие тизерите, Bane ми изгледаше ко некој од теретана излезен, со стереоиди напумпан, таков некој.
Многу јасно во бетмен не барам супермоќи, дека и тој воопшто нема нали, ама џокерот е witty, dark and creative.
Затоа изгледаше забавно, а со овој мислев бокс по улици ќе гледам само.

I

Iblis

Гостин
Oд тие тизерите, Bane ми изгледаше ко некој од теретана излезен, со стереоиди напумпан, таков некој.
Многу јасно во бетмен не барам супермоќи, дека и тој воопшто нема нали, ама џокерот е witty, dark and creative.
Абе види технички си во право за ова;)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да беше некој друг режисер, искрено покрај ваков негативец и ќе очекував само мускули и кршење коски, но штом е Нолан во прашање и со оглед како добро ја одработи франшизата досега, немав сомнеж дека ќе направи ремек дело. Башка Том Харди е во прашање. Човекот е неверојатен актер.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Има шанси Avengers да го дават во Милениум? :(

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Некоја македонска драма даваат моментално. Изгледа не им се дава пари за права на прикажување на блокбастер. Ви викам јас се изгореа со Џон Картер :(

Сега ќе ни ја прават фората, да поминат 2-3 месеци, кога лиценцата на филмов ќе изгуби во цена поради тоа што не е веќе актуелен и ќе го земат. Junk кино :гомце:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
А дека немаат место на крај во шпицата да пишат кој се главни улоги, најбоље хаха.

"We need more men" - И од нигде се појавува Чак, и имаш одма потоа "I'm back" од Шварци.

Kajgana Shop

На врв Bottom