Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање на брзина .. каде се продаваат флуроцентни бои во шишенца или слични пакувања ? Ми треба бела флоуроцента боја

zdravo na site :)
kade bi mozel da najdam vo skopje kvalitetna satelitska oprema, po moznost
da bide poeftina :))
fala odnapred i pozz. :)

Боже сачувај ова на google да го напишеше 10 фирми ќе најдеше за 2 секунди

http://www.zora.com.mk/
http://www.coologlasi.com/239/malioglasi/9-Tehnika/99-Satelitska-Oprema/

abe prijatelce jas i ti sme od ezerskite gradovi
prasuvam za oprema satelitska od skopje a tuka bi prasal nekoj koj vejke nabaliv i znae za istata za se ne se gugla po net. so prasanje do Istanbul se stiga (y)
--- надополнето: 27 април 2012 во 22:27 ---
taka da slobodno pukajte kaj ima najdobri ponudi :)

Во ченто имаш ординација мишо дент оди и провери знам дека бели зашто и мене ми ги има белено... е за цена незнам ...на последна 23 или 45 у чено е у зградите (ќе се снајдеш);)
--- надополнето: 27 април 2012 во 22:48 ---
Мрежи за врати/прозори да не влагаат комарци/муви и сл.?
по пазари имаш бе :) у Тафталиџе на пазарот во редот кај 14 кафаната има еден за бои и лакови ама и мреши продава... за прозор што зимав јас парче ме фати 150 денари..имаш дури и боја да бираш:P

militarycap.jpg

timberlandorganiccanvas.jpg

кај има вакво капче (military) ? И шо цена ако знае некој...?

Раперски капчиња NEW YORK имам гледано во ГТЦ мислам дека втори или трети спрат имаше продавница, ама не беа баш евтини.

А ова второво капче бејзбол го сакаш со апликацијава Лејкерс како што ти е на сликава или без апликации?

Со апликации, немора да е Лејкерс, али да е со некаква апликација, да не е од оние обичните капи што ги носат дедовците, имаш идеја каде има вакви?

Со апликации, немора да е Лејкерс, али да е со некаква апликација, да не е од оние обичните капи што ги носат дедовците, имаш идеја каде има вакви?
На Битпазар имам видено такви капчиња.

На Бит Пазар има нови, тезгаџииве што се на плоштад Македонија како и антикварницата позади ГТЦ имаат стари и убаво изрезбани. Ја си имам земено од старите, не дека пушам туку како украс.

Знае некој да не има некоја продавница за половни точаци по градов?

Back
На врв Bottom