Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај да видиме дали има гз да се докаже во друг тим. Или си беше само обичен гледач на одличниот тим на Барса

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
mnogu zaintersiranost od komsiite vo vrska so pep :)
slucajno da ne sakate da dojde vo real :D
аха, трампа ќе правиме.

ја сакам да остане, оти нема да е исто Мурињо vs. someone, како што е vs. Пеп. :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ај да видиме дали има гз да се докаже во друг тим. Или си беше само обичен гледач на одличниот тим на Барса
Значи да, Барса има одличен тим, најдобар тим во историјата откако постои клубот, ова е златната генерација. Покрај тоа неможат да мрднат ако некој не смисли како да го прават тоа.

Не ме заебавај, неможе играчите сами да решат како да играт, сами на своја иницијатива да се мотивираат, да гледаат натпревари на противниците и притоа да ги анализираат. Никој неможе да му го оспори на Пеп тоа што го постигна.

Ако бил само гледач, тогаш сигурно немало да донесе одлука да се продадат Роналдињо и Деко ( во план беше да се продаде и Ето во неговата прва сезона али остана), играчи кои претходните сезони беа мотори на тимот... Рајкард никогаш не му веруваше на Чави. Освен ова тимот во таа сезона беше горе-долу ист како претходната но со какви резултати? Освоија се што можеше да се освои... СЕ.

Прашај било кој навивач на Барселона ќе ти каже дека нема потреба да се докажува никаде на друго место, зошто за нас тој е најдобар.

I

IBIZA SOUND

Гостин
аха, трампа ќе правиме.

ја сакам да остане, оти нема да е исто Мурињо vs. someone, како што е vs. Пеп. :)
moze i trampa da napravime da zemite nekoja titula malku da se osvezite i vi,ama mou ne go biva za vo barsa :)
moze so nesto drugo da se trampame :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ако замине Пеп,сигурно дека клубот губи.Но Пеп е тој што ќе губи многу многу повеќе.Тој е создаден за овој клуб и оваа игра,па не знам дали би успеал со друга филозофија.
Ако замине,како негова замена го сакам Тито,но 90 % тие си работат заедно,каде оди Пеп и Тито таму....

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Абе знае некој што му се случува на Филе? Забегал скроз.

Човекот како пишува на фејсбук ќе си речеш дека цел тим на Барса се распаѓа.

И тоа се со информации од сигурни канали и луѓе блиски до Пеп и Барса:pos:

Ја најискрено не верувам дека Гвардиола ја напушта Барселона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Филе пренесува ко вонредна состојба да е во Барселона :D

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Ама и ептен поетичен станал Филе:pos:
Не мора да ме читаш, јас само сакав да пренесам се`што се случува овде...а овде НИКОЈ нема ништо официјално . САМО шПЕКУЛАЦИИ И СОМНЕжИ. И надеж дека утре сепак ќе биде нешто друго...

Ја верувам дека плаче и пишува :pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не гледам ништо поетично во текстот.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Повеќе трагично, отколку поетично ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислам дека ова е добро осмислена финта од главните луѓе на Барселона, нешто како дистракција...за првпат не освојуваат поголем трофеј низ годиниве, па мала драма дека Пеп си иде и на крај - бам, го убедивме да остане, тоа е најголемото и најбитното нешто сезонава. Сите ќе бидат среќни и еуфорични.

Зашто аутсајдерски, не гледам зашто би си идел од Барселона - стрес, притисок бла бла бла, ниеден тренер на голем тим досега не плачел за тоа...па мислам дека е само една медиумска финта ова. : )

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
^
Кога ќе видиш финтата е многу битна:icon_mrgr:

пс. шала на страна, нема медиумски финти, нема ништо, Пеп си оди и тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom