Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ti za kogo si u ovie dueli: xxx-Shkendija i xxx-Renova, sekogas ke bides ti i site drugi za xxx. Sto se prajte mutavi, normalno deka ke posakuvam albanski tim da bide u finale, isto ko vie kako sto veke ti kazav
Не е работата што некој пишал на форумов браво Ренова или слично. И самите знаете дека многу пута на Ренова - Тетекс иделе “навијачи“ на Шкендија и навијале за Ренова.
Ти може да сакаш да победи Ренова исто ка што сакам ја да победи Македонски клуб, ама да идеш и да навијаш за нив, срамота.
И немој сеа да ми рече некој тоа биле навијачи од Ренова, зошто посебно до прошла година на овја утакмице стадионот беше солидно испунет, а знаемо дека Ренова нема ни 10 навијачи.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Не е работата што некој пишал на форумов браво Ренова или слично. И самите знаете дека многу пута на Ренова - Тетекс иделе “навијачи“ на Шкендија и навијале за Ренова.
Ти може да сакаш да победи Ренова исто ка што сакам ја да победи Македонски клуб, ама да идеш и да навијаш за нив, срамота.
И немој сеа да ми рече некој тоа биле навијачи од Ренова, зошто посебно до прошла година на овја утакмице стадионот беше солидно испунет, а знаемо дека Ренова нема ни 10 навијачи.
Sto te tera da siris LAGI !!! idele Balisti naviale za Renova protiv teteks !!!! pa ti 10 pati ne si bil vkupno vo stadion ovie poslednite 2-3 godini sigurno,pa zatoa treses ....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Sto te tera da siris LAGI !!! idele Balisti naviale za Renova protiv teteks !!!! pa ti 10 pati ne si bil vkupno vo stadion ovie poslednite 2-3 godini sigurno,pa zatoa treses ....
Точно. Све на све 2 пута имам отидено на стадион. Сва среќа вие ултрасиве балисти што сте, што навијате за 2423542354 тима, иначе у Тетово немаше да се знае што са тоа навијачи.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Renova vo nedela igra vo 13:30 a Teteks vo 16:30,sirum Evropa zabraneto e na ist stadion za pomalku od 24 casa da se igra natprevar...Ovja baegji kasna so vremevo o_O

B

Beck's

Гостин
Inaku mene me cudi ova bitka megu Shkendija i Metalurg za toa vtoro mesto, da ne citale i oni za moznoto suspendiranje na Vardar.

btw vodime 1-3 u Kratovo :D

П

Паспарту

Гостин
^^ Работнички игра со младинци, а Шкендија победи во Кратово исто како што победи и минатиот пат, победата не е воопшто изненадување...

Оној што го познава нашиот фудбал, денеска многу убави пари си направи во кладилници.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Deneska finaleto a nikoj nisto ne komentira....

Ja mislim deka natprevarot ke bide reshen so PENALI.
--- надополнето: 2 мај 2012 во 13:35 ---
Deneska finaleto a nikoj nisto ne komentira....

Ja mislim deka natprevarot ke bide reshen so PENALI.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
кој ке коментира да не навива некој за работнички или ренова:pos:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Шо беше со химната? :eek:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Заслужено вотство на ренова, работички само една шанса направија а ренова цело време напаѓаше. Ајде да се надеваме нна изендачување па уште поинтересна игра (y)
--- надополнето: 2 мај 2012 во 16:24 ---
Леле овој празен гол од 5 метри промаши :facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
“Какво“ финале :facepalm::facepalm::facepalm:
Ка селски турнир да гледам, а не финале на Куп.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Реалноста е таа. Кој и да беше, или слично на ова или бетер ќе гледавме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реалноста е таа. Кој и да беше, или слично на ова или бетер ќе гледавме.
Барем некој клуб што има навивачи да играше, по-мртво од ова не веруем дека може да биде. И тогаш немаше да биде којзнае што, ама колку толку.
За квалитетот ич не праем муабет, свекако нема некоја екипа што игра фудбал за око.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Само што зборевме со RedBlack на ФБ за Маневски и дека е форсиран играч иии...1:1, стрелец Маневски :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom