П
Паспарту
Гостин
Прво и основно, јас сум навивач на Вардар, не сум дел од Комити. Второ, ве направија овци! Јас сум за смена на Хари, но не по цена на негово место да дојде некој ебиветер. Ваквите партиски плаќања на автобуси не носат ништо добро, одредени луѓе навидум сакаат да го спасат фудбалот, а во позадина лежат нивните цели, односно жртвувањето на навивачите за да дојдат полесно до власта во ФФМ. Сфатете дека на крај вие ќе бидете тие што ќе бидат изебани, нема да биде ниту Хари, ниту Петко, ниту пак Станко! Ги поддржувам сите навивачки групи и граѓани да се организираат и да го сменат Хари, но истите да излезат со предлог за претседател на ФФМ, членови на одбор и слично, истите да имаат позадина за сето она за кое што се борат, да не излезе на крај власта во ФФМ да ја земе некој полуписмен како Ламбе, Хари или Ѕинго, туку некој што ќе се заложи да мрдне фудбалот од мртва точка во државава. Ова излезе ептен прозирно, некој не направил гостување со години, не оди дома на своите натпревари, кога има натпревари не плаќа симболични 20-30 денари карта и сега наеднаш истите се заинтересирани за смена во ФФМ и организираат превоз до Скопје!? Изгледа ја сум будала што не ги сфаќам ваквите детски работи, а ти си паметниот во овој случај, паметен кого го дриблаат како мало дете со лижавче.Не си ти крив или се будала или се правиш будала
Види една страна по назад ќе видиш и кажав од кој и како е платено но се важни средствата туку важна е целта !
Кога сме кај парите тоа се од исто место од каде што се финасира и вашиот клуб
знаев дека од стално сте се криеле и ескивирала да не употребам друг збор ама ова денс не го очекував од вас и реков и ќе повторам не го заслужувате името Комити
Кога веќе го спомнуваш финансирањето на мојот клуб, те молам во иднина да ги спомнеш и финансиите кои влегуваат во твојот клуб бидејќи и тие се од истото место... Вака ептен педерски постапуваш, обвинуваш други клубови и групи за вмешаност во политиката, а во реалноста и ти си во истите гомна, само што ти кажуваат дека тоа всушност не се гомна, туку чоколадни ролати.