Привлечна е (према мој вкус), само изгледа дека таа поброзо би силувала. Пример јас би сакал да ме силува, и да ме врзе, и да ме камшикува...
Не се сомневам дека тебе ти е привлечна
и радо би се нашол во ова сценарио BDSM.
Друго ми беше муабетот. Повеќето застапувачи на делумна вина на девојката или жена, предмет на силување, тргнуваат од претпоставени мотиви и пораки, свесно или несвесно насочени кон спротивниот пол.
Еве еден хипотетички пример, сосема пристојно облечена девојка (тоа во денешни услови сепак подразбира дека носи припиена облека, макар и фармерки биле во прашање, границата од пристојност до непристојност денес ја прави степенот на разголеност), седи на шанк и и‘ паѓа чантата на под. Значи, не е времето на џентлмени и дами, па употребата на оваа игра да ја демонстрира наклоноста на џентлменот, и да заврши со подигање на марамчето и бакнување рака. Дали треба девојката да размисли детално, да скрои совршена стратегија точно под кој агол и положба на телото, не испраќа сексоповикувачки сигнал во својата околина?!
Примерот со кшшшк (камшик) девојката ми беше да се сконцентрираме на профилот на напаѓачот, за разлика од оној на девојката. Дали тој би нападнал ваква девојка која сака доминација или некоја од оние кои активно се занимаваат пр. со бокс, или бара онакви кои не се во состојба да дадат отпор?
Околу провокативно облечените девојки, колку и да не ги одобрувам естетски, едно знам и да е најголема курва и да е облечена со ткаенинче 10 см лентиче, на гради и другото како појас-сукњиче, како жена сочувствувам со неа, ако е силувана, оставете настрана сите глупави странски статистики, со набилдани проценти според кои потсвесно е тоа едно од најпосакуваните, да не речам маст хев искуства. И не ги разбирам др.жени, кај кои постои ,,тра ла ла сама си го барала,, пост ефектот. А, за мажите искрено и не очекувам да разберат воопшто, друга е целосно матрицата во овој случај.