П
Пепси_
Гостин
Ауу имаш голем избор од вакви патики и други бои кај вакви најде мајке миШто мислите за овие, да ги нарачувам или не ? - ајде охрабрете ме
Ауу имаш голем избор од вакви патики и други бои кај вакви најде мајке миШто мислите за овие, да ги нарачувам или не ? - ајде охрабрете ме
А од каде се купени
Пред околу една недела ги добив за поклон.
?
Ми ги поклони една братучеда, беше на екскурзија во Италија. Би требало и овде да има, ако не исти, слични.А од каде се купени
ne sakam da te oneraspolozam ama 24 evra bea vo lidl vo lerinод прилеп продавница за спортска опрема parenco и да имаше и црни, бели вакви со плав знак али не и бројче ко за мене
4200 ден
ne sakam da te oneraspolozam ama 24 evra bea vo lidl vo lerinод прилеп продавница за спортска опрема parenco и да имаше и црни, бели вакви со плав знак али не и бројче ко за мене
4200 ден
Црните Адидас од кај ги зема и колку пари?Свежо:
Не толку свежо:
56 еврИ од грчкиот фришоп кај гевгелијаЦрните Адидас од кај ги зема и колку пари?
тие од италија знајш кога ќе стасаат овде да се купат? по 5 години..Ми ги поклони една братучеда, беше на екскурзија во Италија. Би требало и овде да има, ако не исти, слични.
Треба и кај нас да ги има. Ќе разгледам деновиве, и ќе ти кажам, ако те интересира.тие од италија знајш кога ќе стасаат овде да се купат? по 5 години..
иначе имам Adidas HardCourtHi
http://i41.tinypic.com/2zhh24y.png
прашај можно е да ме интересира ..и шо пари се случајно да не знајш..оти ваквите под 70 евриќи не че да се..мојве ги земав пред една година 95евра од верона..а вчера бев во солун истите се 99 евра :SТреба и кај нас да ги има. Ќе разгледам деновиве, и ќе ти кажам, ако те интересира.