С
Само Човек
Гостин
Финале пед финале . Кака сега ќе влезе и Мадриѓани ќе шибнат уше 2 гола у второ. Еден Озил еден Кака
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako primat gol real, mnogu teshko da dadat posle ushte 2 gola... a so odbranava na real nishto chudno i 2 gola da primat. da zhivee ramos, drugite se za ekpi kako piachenca ili barca... neka go stavi khedira bek i neka go pikne diara na mestoto na marselo ne mu treba ovoj luksuz so arbeloa, marselo i pepe vo odbrana na mur
Финале пед финале . Кака сега ќе влезе и Мадриѓани ќе шибнат уше 2 гола у второ. Еден Озил еден Кака
Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?
Го погоди.Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?
Како што реков, фудбал ќе има кога и двете екипи сакаат да играат.Kaква тика-така, какво катанаџо ОВА Е ТОА, ова фудбал![]()
А да, и уште нешто. Овие педерчињава цело време паѓат... (Манекениве на Реал)
Е не тоа Челзи е, ќе се бранат -_- Еве како се игра фудбал, секоја чест за Баернци!
... веќе со години заслужуваат во финалето, редно време е. Али да почекам, да не излезе ко сношти -_-
Сега сите се паметни а кога играат против Барса одат со глава во ѕид па ги отвараат како конзерва со 4-5 голаИ пак Челзи се меша во муабетов. Море требаше Челзи да отиде со сите сили во напад. Пред тоа уште некој требаше црвен да добие па после Челзи да се отвори среде Ноу Камп против ваква Барса со сите играчи.Којзнае колку ќе бевте задоволни од еден таков натпревар....
Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?