UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Финале пед финале . Кака сега ќе влезе и Мадриѓани ќе шибнат уше 2 гола у второ. Еден Озил еден Кака

ako primat gol real, mnogu teshko da dadat posle ushte 2 gola... a so odbranava na real nishto chudno i 2 gola da primat. da zhivee ramos, drugite se za ekpi kako piachenca ili barca... neka go stavi khedira bek i neka go pikne diara na mestoto na marselo ne mu treba ovoj luksuz so arbeloa, marselo i pepe vo odbrana na mur

Каков Рамос бе Јонзе, Рамос е најслабата алка у одбраната моментално, а и последниве 3 натпревари.

Пепе изигра најдобро, али го направи пеналот (на кој Рамос му кумуваше), потег што може да му ја уништи целата утакмица. Рамос, Арбелоа и Марсело се катастрофа.

Надежта на Реал е во нападот, и тоа без Бензема во нападот... :)

Браво, во сенка ја фрлија драмата од синоќа.
Ме изненади Баерн, брз одговор и дури ја превземаа и контролата на натпреварот после голот. Ќе биде интересно.

Играње фудбал од Баерн бе брааат.
Супер натпревар, Баерн по конкретен во поголемиот дел, али очекувано, мораа да нападнат после 2та примени гола.
Ајде нека почне второ побргу, за вакви утакмици се живее.

И пак Челзи се меша во муабетов. Море требаше Челзи да отиде со сите сили во напад. Пред тоа уште некој требаше црвен да добие па после Челзи да се отвори среде Ноу Камп против ваква Барса со сите играчи.Којзнае колку ќе бевте задоволни од еден таков натпревар....

Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?

Сигурен сум дека и јас го видов истото.. само два пати пуштија реплеј меѓутоа не беа добри аглите за да се види најубаво.

Го погоди.

Него супер утакмица, 2:1 на крај би било идеално :)
Само чисто сумњам, ќе паднат уште 2 гола најмалце до крај.

Kaква тика-така, какво катанаџо ОВА Е ТОА, ова фудбал :cuc:
Како што реков, фудбал ќе има кога и двете екипи сакаат да играат.
Замисли сега Реал или Баерн стават 11 играчи во шеснаесетник и само да рогаат, па што фудбал ќе видиме тогаш :)
Не зборам за Челзи, туку за било кој противник на Барса...
Пристапот на екипите кога противник им е барса и кога противник им е било која друга екипа е тотално различен. Ако една екипа игхра со 11 души во шеснаесетник противникот ако сака и нека има 20 играчи на терен и да напаѓа со сите нив, ни Ф од фудбал нема да се види ;)

А да, и уште нешто. Овие педерчињава цело време паѓат... (Манекениве на Реал)

Е не тоа Челзи е, ќе се бранат -_- Еве како се игра фудбал, секоја чест за Баернци!

... веќе со години заслужуваат во финалето, редно време е. Али да почекам, да не излезе ко сношти -_-

можам да погодам дека си од Прилеп ( од кај мене ) и имаш некаде 15-16 години. Те молам реплицирај ми и кажи ми дали сум во право или не сум ?

И пак Челзи се меша во муабетов. Море требаше Челзи да отиде со сите сили во напад. Пред тоа уште некој требаше црвен да добие па после Челзи да се отвори среде Ноу Камп против ваква Барса со сите играчи.Којзнае колку ќе бевте задоволни од еден таков натпревар....
Сега сите се паметни а кога играат против Барса одат со глава во ѕид па ги отвараат како конзерва со 4-5 гола :D

Чист пенал беше.Само судииве се направија дека не видоа пошто многу ке дојдеа 3 пенали за едно полувреме.Башка не реагираа воопшто од Баерн.

Е сега или ќе се дадат уште 3-4 гола или ќе влезат претпазливо Јуп и Мур и ќе ја уништат најдобрата утакмица оваа сезона во ЛШ.

после првово полувреме и фудбалот шо се прикажа кој и да оди понатаму ќе биде повеќе од заслужено...

Уааа Уефадрид ! :pos:
Колку ли им е жал на фановите на Реал што не можат да го задржат статусот на жртви. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom