Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Ima ama epten e malecko devojce use ako ne se cuva use malku koj da ja cuva majka i vika obleci minic fati si nekoj so dzip posle toj ke ja sutne i posle lesno ke aj u original (lako je maznula sentimentalca-R.Amadeus)

Ебал не ебал,ебана ќе земеш.
--- надополнето: 24 април 2012 во 19:47 ---
Ебал не ебал,ебана ќе земеш.
Е*ал не е*ал,е*ана ќе земеш.
3бал не 3бал,3бана ќе земеш

Зависи, некои девојки(помал број) влегуваат во брак доста рано, веднаш откако ќе завршат средно школо, обично фаќаат дечко(прв) одат заедно кратко време и се земаат, за ваквите девојки донекаде држи вода т.е. можеби и навистина невини влегуваат во брак !
Но неверувам дека девојките кои имаат по 25, 30 или повеќе од 30 години, а сеуште не се влезени во брак, не верувам дека се баш невини, секако дека имале сексуални односи, со оглед на нивната возраст, така да ваквите девојки кога ќе влезат во брак(доколку влезат) секако дека нема да бидат невини !

Помеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.

Помеѓу албанскава популација (или општо муслиманската) уште го има ова, како традиција. Ама и тоа се напушта полека-полека.
Така Така, затоа во Систина секоја втора се зашива. И се исплати... традицијата ;)

Така Така, затоа во Систина секоја втора се зашива. И се исплати... традицијата ;)
Хаха... абе види, врти сучи тие ќе бидат невини пред брачната ноќ, а тоа се бара уствари.:icon_mrgr:

Пари даваат за Јапонско знаме да се вее после прва брачна ноќ.
Али тоа се бара, да, кај нив. Чисто да им се исплати, не од мерак-причини. :)

Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...

Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја озлажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---
Некоја патријахално воспитана можеби се чува за прва брачна ноќ... ама ако и кажеш два-три муабети уште пак ако ја излажеш дека ке ја жениш ке легне со тебе гарант! Не верувам дека денеска постојат невини после 22, 23 години...
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:43 ---

sakas da kazes deka site zenski se lesni a :)

Може само да се прави дека е тешка..... Секоја жена паѓа на малку шарм, може малку пвеќе шарм, некои добри ветувања за кои сонувала да ги слушне а веќе кога ги слушнала колку и да сака нема да може да побегне... па ти тоа сфати го како сакаш...

Може само да се прави дека е тешка..... Секоја жена паѓа на малку шарм, може малку пвеќе шарм, некои добри ветувања за кои сонувала да ги слушне а веќе кога ги слушнала колку и да сака нема да може да побегне... па ти тоа сфати го како сакаш...

ne taka e orginalna si :)
ti si prva sto otvoreno zboruva i mi se dopagja toa :)

Се напушта??????? :О Напуштено е бре.... Тие на 15,16 губат невиност... Не гледаат сега ни они традиција ни ниш.

ne taka e orginalna si :)
ti si prva sto otvoreno zboruva i mi se dopagja toa :)
Па не де ке се лажеме.... Сеа фала богу ги има и тие кога внимаваат со кого, каде, како, кога ќе изгубат невиност, да се подготвени... ама тоа не значи дека ќе се чува... Ке има секс ама само кога ќе биде подготвена за тоа... А невини нема да најдеш после 22....
--- надополнето: 25 април 2012 во 18:59 ---
cak sto vise i so nasi odat :)
А зашто да не.... Ако е Албанка/Албанец не мора да значи дека е за никаде... и тие се луѓе бре.. некои од нив се многу подобри од нашите. Јас искрено не би била во врска со некој Албанец, ама сето тоа е прашање на личен избор... Ако се заљубам во некој Албанец зашто да не.... Тоа не е теамата... Ама како и да им се може и ке бидат со наши... Па кај нив меѓу 10000, 1 ке се најде убав мухахах :$:$

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom