LiverpoolFC
Captain Fantastic!
- Член од
- 10 ноември 2007
- Мислења
- 864
- Поени од реакции
- 15
Еве и ждрепката за ФА Купот се деси.. Ливерпул игра против Барнсли кои се 16ти во Championship дивизија.. Може да се каже лесни се паднаа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Официјално: Сисоко во Јуве. Денес е комплетиран договорот со Сисоко со тоа што тој иде во Јуве, а Ливерпул добива 11 милиони евра за него со дополнителни 2 милиони после одреден број на изиграни натпревари.
Линк: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N158634080129-1235.htm
Сеа можеби конечно ке имаме пари за Маскерано![]()
Епа тука грешиш Бертан. Тачно, дремеше на клупа, едно време кога го пуштаа меѓу стратните 11, добро играше. Потоа ја грееше клупата и така. Требаше да добива повеќе шанса, одличен играч е!
МОжеби малце е рано ама па може и да заборавам. Наредната недела на 10 феб. играат Ливерпул-Челзи, ајде некако да се договориме да ја гледаме негде таа утакмица, онака како фанови на Ливерпоол.Во некој паб или слично. Ајде кој е за овој предлог нека пише па ако имаме кворум да бараме место. Не сум сигурен за датата нека ме поправи некој ако грешам.
Може може, би требало да имаме кворум.. Еве и еден предлог каде да гледаме: “Шенкли“
Џабе ќе гледате, ако не се поправите, ќе го кркате. Ама ќе се поправите, знам. И, значи нема џабе да гледате. Хахахаха
Шала на страна, со среќа против Вест Хем да изгубите...
Едит: Да победите.*![]()