Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве и ждрепката за ФА Купот се деси.. Ливерпул игра против Барнсли кои се 16ти во Championship дивизија.. Може да се каже лесни се паднаа :)

Стварно досега среќа имате, прво со молери, сега со полуаматери:)

Официјално: Сисоко во Јуве. Денес е комплетиран договорот со Сисоко со тоа што тој иде во Јуве, а Ливерпул добива 11 милиони евра за него со дополнителни 2 милиони после одреден број на изиграни натпревари.

Линк: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N158634080129-1235.htm

Сеа можеби конечно ке имаме пари за Маскерано :)

Официјално: Сисоко во Јуве. Денес е комплетиран договорот со Сисоко со тоа што тој иде во Јуве, а Ливерпул добива 11 милиони евра за него со дополнителни 2 милиони после одреден број на изиграни натпревари.

Линк: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N158634080129-1235.htm

Сеа можеби конечно ке имаме пари за Маскерано :)

И така дремеше на клупа дечкото ... А добри пари извадивме ...

Добар потег. : )

Епа тука грешиш Бертан. Тачно, дремеше на клупа, едно време кога го пуштаа меѓу стратните 11, добро играше. Потоа ја грееше клупата и така. Требаше да добива повеќе шанса, одличен играч е!

Челзи-Ливерпул!!!

МОжеби малце е рано ама па може и да заборавам. Наредната недела на 10 феб. играат Ливерпул-Челзи, ајде некако да се договориме да ја гледаме негде таа утакмица, онака како фанови на Ливерпоол.Во некој паб или слично. Ајде кој е за овој предлог нека пише па ако имаме кворум да бараме место. Не сум сигурен за датата нека ме поправи некој ако грешам.

Епа тука грешиш Бертан. Тачно, дремеше на клупа, едно време кога го пуштаа меѓу стратните 11, добро играше. Потоа ја грееше клупата и така. Требаше да добива повеќе шанса, одличен играч е!

Ангелчо, може бил добар, ама немаше место за него во прв тим.

А веројатно си отишол зашто не му се седело на клупа ... : )

МОжеби малце е рано ама па може и да заборавам. Наредната недела на 10 феб. играат Ливерпул-Челзи, ајде некако да се договориме да ја гледаме негде таа утакмица, онака како фанови на Ливерпоол.Во некој паб или слично. Ајде кој е за овој предлог нека пише па ако имаме кворум да бараме место. Не сум сигурен за датата нека ме поправи некој ако грешам.

Може може, би требало да имаме кворум.. Еве и еден предлог каде да гледаме: “Шенкли“

Attachments

• shankly1.jpg
    shankly1.jpg
    22,5 KB · Прегледи: 47
Џабе ќе гледате, ако не се поправите, ќе го кркате. Ама ќе се поправите, знам. И, значи нема џабе да гледате. Хахахаха
Шала на страна, со среќа против Вест Хем да изгубите...

Едит: Да победите.* :)

Џабе ќе гледате, ако не се поправите, ќе го кркате. Ама ќе се поправите, знам. И, значи нема џабе да гледате. Хахахаха
Шала на страна, со среќа против Вест Хем да изгубите...

Едит: Да победите.* :)

Се биеш со шегата а ? : )

Он: Вечер тепаме. Мора.

Мора да тепате, да, ама дали ќе тепате е знак прашалник. Уствари 2 знака прашалници и еден знак извичник, т.е. ?!?
Хахахахаха.
Мислам дека сепак, ќе се помачите повеќе и ќе победите. Ама јас ја типувам Х.

Оф топикоФ: Се бијам со шегата и увек ја победувам. :tapp:

Лелелелелееллелелеле, ама се нервирам....... Неам зборови......................................................................................................................................................................................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom