Да не си се збунил нешто, мислам околу тоа дека нема ролетари ?Me interesira dali nekoj znae kolku zarabotuvaat roletarite vo Makedonija mislam deka gi nema mnogu a trazen zanat e, nema nekoja filizofija barem taka mislam vo mestenje roletni mozebi malku praksa
Другар јас мислам дека поисплатливо и моментално повеќе барано ти е тоа со внатрешни ролетни венецијанки, вариолајт, пердиња, корнизи и т.н. Иначе го имам работано ова па мислам дека е добро платено ако си газда а не вработен .Me interesira dali nekoj znae kolku zarabotuvaat roletarite vo Makedonija mislam deka gi nema mnogu a trazen zanat e, nema nekoja filizofija barem taka mislam vo mestenje roletni mozebi malku praksa
Ете мене баш тоа ме интересираДругар јас мислам дека поисплатливо и моментално повеќе барано ти е тоа со внатрешни ролетни венецијанки, вариолајт, пердиња, корнизи и т.н. Иначе го имам работано ова па мислам дека е добро платено ако си газда а не вработен .
Kolku vreme treba da se nauci vakov zanaetима многу ролетари и доста конкуренција има, и јас сум ролетар не таков ролетар туку ги правам ролетни,а ролетари ги монтира а што се однесува колку заработува зависи од бројноста и побарувачка од муштериите и за да извадиш многу добра пара треба од утро до мрак да се работи и згора на тоа да немате страв од височини како што е (зградата карпош 4 близу до мостот)
I do tebe isto prasanjeДругар јас мислам дека поисплатливо и моментално повеќе барано ти е тоа со внатрешни ролетни венецијанки, вариолајт, пердиња, корнизи и т.н. Иначе го имам работано ова па мислам дека е добро платено ако си газда а не вработен .
Искрено не ти го разбрав баш најдобро прашањево па ке одговорам како што разбрав. Цената на сето тоа што го набројав зависи од материјалот од кој е изработен производот плус работна рака за негово поставување.Ете мене баш тоа ме интересира
Кач паре се овие внатрешниве што ги наброја од до ме интересира.
Мислам дека не треба многу време за да се научи ако има кој да ти покажи што и како треба да правиш. За едно 2 месеци би требело да го совладаш ако се потрудиш, сепак не е толку лесно како што изгледа.Kolku vreme treba da se nauci vakov zanaet
--- надополнето: 26 април 2012 во 01:17 ---
I do tebe isto prasanje
занает лесно се научи ако си голем махер за мајстролук за околу 2 месеци или помалку зависи,ако има многу работа побрзо се научиKolku vreme treba da se nauci vakov zanaet
--- надополнето: 26 април 2012 во 01:17 ---
I do tebe isto prasanje
само да ви кажам од мое искуство венецијанерки,вариолајти и ролетни се слични цени донекаде со све монтажа,е сега да кажам за венецијанерки не е баш за домашна атмосфера тие служат да покријат голотија,украс за канцеларии и ништо друго и нема добра заштита од сончева топлина бидејќи како што сонцето зрачи до стаклото на прозорот и внесува многу топлина во домот и покрај (затворена венецијанерката) затоа најдобра опција е ролетна ем покриваш голотија ем тешко обива провалници(барем малку колку таман комшијата ќе го забележи провалникот) ем подобра заштита од топлина од жегата и малку пушташ клима за кратко време колку да заштедиш струјаЕте мене баш тоа ме интересира
Кач паре се овие внатрешниве што ги наброја од до ме интересира.