gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
A ima nekoj kandidat sto ke im ja zadovoli zelbata ?
a ima zelba , ne samo zborovi tuku na deloA ima nekoj kandidat sto ke im ja zadovoli zelbata ?
e kako prasuvas vo ime na site a ???Jas licno nemam zelba , samo se interesirav dali ima takov kandidat
jas postaviv samo prasanje a ne i toa deka pretendiram kon gorenavedenoto.eden za site , site za eden
Po sto ti prasuvavte , pa me interesirase dali ti se javuvas kako kandidat da gi zadovolis site mazeni nezadovoleni zeni
obicno toj sto postavuva prasanje odgovorot se odnesuva na negoNe znam sto e tuka simptomaticno , i jas samo postaviv prasanje?
dobro aj da pretpostavime deka si mazenaSekogas ima isklucoci
Nema potreba da ti odgovoram na prasanjeto
Опшеството од тебе очекува да го дадеш тој збор, затоа што тоа истото го наметнува сексуалниот морал како нужно. Затоа реков треба прво да "се намирисаат" пред да се залетуваат во брак, само што пустиот страв да не бидеш отфрлен и осуден не ти дозволува да бидеш искрен со себе. Башка што луѓето се менуваат, менуваат ставови и гледишта, тоа е неизбежен животен процес...ако партнерот вистински те сака ќе го испочитува тоа доколку си искрен со него па заклетвата може и да се промени, менлива е како и се во животот.Друже зависи за кого како.
Еве јас ќе ти кажам за мене јас како ја сваќам работата.
Додека си во врска дечко-девојка барем според мене не е страшно ако брцнеш нешто на страна тоа е време на експериментирање ,а и тоа што викаш полигамија едно друго па може се да се случи.
Но, кога влегуваш во брак ти даваш заклетва дека со таа личност ќе го поминеш целиот живот.
Значи ти си ја донесол таа одлука никој не те приморал.
Си можел од сите да избираш и си ја избрал неа ,ако си сакал да скокаш од кревет во кревет нема потреба да даваш заклетва т.е да се жениш.
И тоа е целата работа бракот е ветување некои луѓе го прекршуваат тоа правило за мене важи ако не можеш да го оддржиш ветувањето воопшто не го давај.
Сега дали си ти човек од збор или не тоа си е твоја работа.
Само да ја запазиме разликата од изневери до желба за секс со друг, иако е тенка сепак постоиdobro aj da pretpostavime deka si mazena
, bi go izneverila li mazot so tuginec od drug grad da receme na primer
DA taka e ama stom se javi iskarata posle e lesnoОпшеството од тебе очекува да го дадеш тој збор, затоа
Само да ја запазиме разликата од изневери до желба за секс со друг, иако е тенка сепак постои
Абе друже тешко е тоа прашање за да се одговори однапред. Тоа е момент кој не можеш да го планираш и предвидиш, се дешава ситуација и многу моментални околности зависат од одлуката...DA taka e ama stom se javi iskarata posle e lesno
tuku kaj e prijatelkava da odgovori mudro si molci ne dava odgovor
abe prijatele imas polnomosno da ja zastapuvas ???Абе друже тешко е тоа прашање за да се одговори однапред. Тоа е момент кој не можеш да го планираш и предвидиш, се дешава ситуација и многу моментални околности зависат од одлуката...