Закон се!Беровчанки имаат најубави ц**ки во мак!
Еее нека има нова тема сега,таа е изветреала и плус не ја пишал беровецИма тема, не си видел..
http://forum.kajgana.com/threads/Берово.9264/
гроздова беше бе каква сливова хехех.В браната е ризично да ве предупреда не се банете кои и да одите тамо може само на старие пат оти инак влече струјата.ЈАооо Берово е фантастично место за одмор.Еднаш јас со тебе настрадав хахаха ког ами понуди од таа ракијата што е (сливкова да не беше??) татко ти што ја произведувал кога ме однесовте на риби кога ве видов како се капете во браната свет ми се заврте.Цените се стварно ниски и таму луѓето живеат во хармонија.Имам баба и дедо таму и тоа лето обавезно идам Рачијо да си знаеш па да видам колку си се променил за една година поздрави ги другите
У ред бе, нека има јас немам против.. Еве уште една друга за туристичките места..Еее нека има нова тема сега,таа е изветреала и плус не ја пишал беровец
Racija доколку си ги прочитал правилата на форумов,ќе сфатеше дека Македонскиот е задолжителен на овој форум и евентуално англиски може да се користи,но другиКа така никуј ошче до са за Берово да не е напишал тема??
Шо да ви кажувам за Берово,град за милина,ногу е малечок ама свето тука си мирно живеат,има са за са некаде околу 10.000 свет а со се селата околу 15.000 а мош и повече.Се е природа,најчистие воздух тука че го најдете.Плоштад еден си имаме шо да правиме малечок ни е градо,гордееме се со немаме шиптаре и некак се спротиставуваме на бугарските пропаганди.Тука,лек за секоја болест ви е рачијата и сирењето па затова секоа втора фамилија имаа сливи за да варат рачија.Народо ни е еден од најдруштвените свет шо мош да постоат а и цените са ногу ниски(водка 40 денара,узото 30 денара,коњак 50 денара ајде па и нескафе 50 денара кока кола 40 денара итн).Оти сме малку,се на се си имаме 5 кафичи(3 поголеми) 1 бар и еден стриптиз клуб а кафани и ресторани колку искаш.Имаме си езеро за милина,тамо е прекрасно.Вреди да посетите