¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Sekoj den.Кога сум јадел пендрак и камен и на кој ден мислиш?
http://www.youtube.com/watch?v=eZJxPcR6E8o
Sekoj den.Кога сум јадел пендрак и камен и на кој ден мислиш?
хахахах што збориш бе дете, не те разбирам дај кажи убаво, објасни. Навистина не те разбирам. Каде тоа сум јадел пендрак и камен и што секој ден.
За што се работи? Нешто нерачистени сметки или.....
и не ми кажа кај сум јадел тоа пендрак и камен и што секој ден?
На 3-ти Мај истекува, има уште време.Абе луѓе уште колку дена истекува рокот за повлекување на славомакедонскиот окупатор од "албанските територии", за напади врз полицијата и војската. Мисалм дека една недела помина, уште колку останува![]()
Па не е далеку, трети мај е во четврток другата недела.На 3-ти Мај истекува, има уште време.
толку ќотек имаш изедено што имаш амнестија бе дечкои не ми кажа кај сум јадел тоа пендрак и камен и што секој ден?
Хахахахахах еднаш имам добиено пендрак на утакмица и никогаш не ме затварале во станица, или да ме имаат апсено што ќе ми е амнестија, а ќотек еднаш - двапати само сум имал јадено кога бев помал, кога се тепав со поголеми деца од мене на ферка. Не треба да тресете глупости и да кажувате за некој што никогаш во живот не сте го виделе и само никот му го знаете а веќе знаете што му се десило. Изгледа има многу луѓе на форумов со натприродна моќ и визиитолку ќотек имаш изедено што имаш амнестија бе дечко![]()
ни амнезија значи,кхмХахахахахах еднаш имам добиено пендрак на утакмица и никогаш не ме затварале во станица, или да ме имаат апсено што ќе ми е амнестија, а ќотек еднаш - двапати само сум имал јадено кога бев помал, кога се тепав со поголеми деца од мене на ферка. Не треба да тресете глупости и да кажувате за некој што никогаш во живот не сте го виделе и само никот му го знаете а веќе знаете што му се десило. Изгледа има многу луѓе на форумов со натприродна моќ и визии![]()