Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
http://www.bezpardon.mk/pukan-e-vecherva-vo-kozle-mvr-so-potvrda-deka-e-obid-za-ubistvo/

Според првичните информации во скопската населба Козле вечерва имало вооружена престрелка. Жители на Козле тврдат дека престрелката траела околу 2 минути.
Од МВР потврдија дека имало пукање и информираат само дека имало обид за убиство вечерва во Козле. Според првичните информации до престрелка дошло по расправија помеѓу две лица. МВР без подетални информации за состојбата на учесниците во инцидентот.
Според информации од очевидци кој се јавија во Без Пардон во Козле се случила вистинска филмска престрелка, тврдат дека убиени се и 4 лица.

Лично поминував одтаму околу 23 часот имаше полиција и заграден простор близу графитот Работнички во козле. А и другарчиња од околинатa ми кажаа дека чуле истрели. Останува да видиме утре дали е вистина или некој си измислува прикаски :)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Дечки има ли некои информации што се случило во Козле вечерва? НЕОФИЦИЈАЛНО, ми кажаа дека убиле 3 или 4. Па ако има некој таму да потврди или негира. Извинете ако е дезинформација

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Абе луѓе уште колку дена истекува рокот за повлекување на славомакедонскиот окупатор од "албанските територии", за напади врз полицијата и војската. Мисалм дека една недела помина, уште колку останува:)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
Абе луѓе уште колку дена истекува рокот за повлекување на славомакедонскиот окупатор од "албанските територии", за напади врз полицијата и војската. Мисалм дека една недела помина, уште колку останува:)
На 3-ти Мај истекува, има уште време.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
толку ќотек имаш изедено што имаш амнестија бе дечко :facepalm:
Хахахахахах еднаш имам добиено пендрак на утакмица и никогаш не ме затварале во станица, или да ме имаат апсено што ќе ми е амнестија, а ќотек еднаш - двапати само сум имал јадено кога бев помал, кога се тепав со поголеми деца од мене на ферка. Не треба да тресете глупости и да кажувате за некој што никогаш во живот не сте го виделе и само никот му го знаете а веќе знаете што му се десило. Изгледа има многу луѓе на форумов со натприродна моќ и визии:)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Пукањето избило после кавга меѓу 71-годишниот М.Г. и неговата поранешна 46-годишна сопруга Т.Г. од една страна и 63-годишниот С.Ј. од друга страна, поради нерасчистени имотно-правни односи. Според полицијата, С.Ј. извадил пиштол и почнал да пука кон М.Г. ранувајќи го во левиот бут. По инцидентот повредениот е пренесен во Ургентниот центар.
ништо посебно

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Хахахахахах еднаш имам добиено пендрак на утакмица и никогаш не ме затварале во станица, или да ме имаат апсено што ќе ми е амнестија, а ќотек еднаш - двапати само сум имал јадено кога бев помал, кога се тепав со поголеми деца од мене на ферка. Не треба да тресете глупости и да кажувате за некој што никогаш во живот не сте го виделе и само никот му го знаете а веќе знаете што му се десило. Изгледа има многу луѓе на форумов со натприродна моќ и визии:)
ни амнезија значи,кхм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom