NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Intensity ??? си слушнал за тој збор ?? ваљда не, или пак во превод не знаеш што значи
важи бе дете...ахм чичко
Точно бе не знам не сум толку паметен ко тебе :cautious: уствари ти мислиш дека си паметен секој пост ти е лејкерс па лејкерс не се замарај бе ти толку ќе ве реши коби пак не се секирај

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Џони брат серизно шо ти згрешиле оволку Лејкерс тебе во животов???
ако читаш убаво ќе видиш дека го напаѓам овој шо го исклучија вчера (нејќам да му спомнам името)
не сум ко вас, чекате некој коментар против вас и ајде ќе се збереме цел форум шо сме за лејкерс и ќе се контраме, 1 vs 30 навивачи за лејкерс, вака барем имате си подршка
--- надополнето: 24 април 2012 во 00:07 ---
Точно бе не знам не сум толку паметен ко тебе :cautious: уствари ти мислиш дека си паметен секој пост ти е лејкерс па лејкерс не се замарај бе ти толку ќе ве реши коби пак не се секирај
чекај 2,3 минути, некој фан на лејкерс ќе пиши нешто против мене, па ќе можиш лајк да му мавнеш

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не никогаш се неам расправано тука, ама шо ве читам стварно секој 2 пост ти е против Лејкерс.......јеботе мислам ок ривали едно-друго и јас не ги сакам Бостон, ама не ми е секој пост за тоа како Бостон се глуи, забегани, фановите им биле овакви или онакви.
Стварно на моменти муабетиве ви се level: забавиште.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
ако читаш убаво ќе видиш дека го напаѓам овој шо го исклучија вчера (нејќам да му спомнам името)
не сум ко вас, чекате некој коментар против вас и ајде ќе се збереме цел форум шо сме за лејкерс и ќе се контраме, 1 vs 30 навивачи за лејкерс, вака барем имате си подршка
--- надополнето: 24 април 2012 во 00:07 ---

чекај 2,3 минути, некој фан на лејкерс ќе пиши нешто против мене, па ќе можиш лајк да му мавнеш
Очигледно не моеш да дискутираш ко чуек еве ти тебе еден лајк да не плачеш

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Не никогаш се неам расправано тука, ама шо ве читам стварно секој 2 пост ти е против Лејкерс.......јеботе мислам ок ривали едно-друго и јас не ги сакам Бостон, ама не ми е секој пост за тоа како Бостон се глуи, забегани, фановите им биле овакви или онакви.
Стварно на моменти муабетиве ви се level: забавиште.
ја кога сум рекол лејкерси глупи, забегани и сл.
ги мразам лејкерс толку, главно ради нивните фанови (секоја чест на исклучоците), зато шо секад се дуват у небо, се шо ќе кажат е најточно и други такви работи. тоа е и најголемата причина шо лејкерс се еден од најомразените тимови во НБА

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ѕверови сте, за какви глупости се карате.
Јас не мрзам ниеден тим од НБА, си имам неколку симпатични тима за кои си навивам(Лејкерси не се еден од нив), кон другите сум тотално равнодушен.

Иако има неколку разлога, за кои би требало не ли да ги мразам Лејкерси, ама ете не се замарам.
Главниот разлог секако е финалето Лејкерс-Филаделфија, кога Ајверсон ми беше омилен играч. Знам тогаш МТВ пренесуваше НБА, а јас чекав снимки сабајле околу 10-11 часот. Времиња беа тоа. Ајверсон практично сам играше, али Лејкерси беа доста подобри со Шек и Брајант.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас сепак не знам зошто се карате кога е јасно како ден дека чикаго освојува сезонава :P

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Да е жив и здрав спортклуб.
02:30
San Antonio Spurs vs Portland Trailblazers

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Следниве три дена ќе има преноси на Спортклуб.
--- надополнето: 24 април 2012 во 00:50 ---
Туку од толку расправии Бостон ----> Лејкерс и Харден ----> Артест еден колку толку битен факт ќе се заборавеше.
Нетси вечерва го имаат последниот натпревар во Њу Џерси, од следнава година мислам дека во Бруклин се селеа.....цела сала им е распродадена.
Еве го и гудбај постерот:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
"Brooklyn Nets" ќе се викат од догодина

Член од
23 август 2010
Мислења
39.484
Поени од реакции
114.454
Харден сакаше малце да го испровоцира Артест али никако не смее да има оправдување за тоа што го направи, нека го казнат до крај на сезона и да не го глеам више, да му ебам глупердата неписмена.
Иначе според мене најреално би било Дурент да земе МВП бидејќи дечкото е константен цела година, Леброн е исто така одличен но знаеме сите како се губи во битните утакмици, башка и Оклахома има боље скор од Мајами, не дека мора да значи нешто тоа али ете ипак.

Како и да е мислам дека не очекува луд плеј оф, едвај чекам да почне, ова крајов на сезонава е срање невидено, сите тимови си калкулираат и ги одмараат играчите.

G

grande-juve

Гостин
Oва ќе ти биде рутинирана победа за Спарс, кај Портланд нема да играат ни Олдриџ, ни Батум, на центар би требало да стартува едно теле Табит кое не знам како било 2 пик(мислам во 2009), Џеј Џеј Хиксон ќе има неколку закуцавања и дабл-дабл, Метјус прв стрелец, Бабит неколку тројки од 7-8 метри(опасен тројкаш е, нема доволно обиди инаку ќе беше во топ 5 во нба, 45% од 90 шута). Да видиме сега колку ќе погодам:)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Весели моментално 7-7 од поле ,5 скока,4 асистенции,добар играч е многу сакам да се вклопи со индијанциве од Вашингтон,може и ќе биде :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
MVP - Кевин Дурант
ROY - Кенет Фарид
COY - Алвин Џентри
6th man - Џејмс Харден
DPOY - Серџ Ибака
MIP - Грег Монро !