Точно бе не знам не сум толку паметен ко тебе уствари ти мислиш дека си паметен секој пост ти е лејкерс па лејкерс не се замарај бе ти толку ќе ве реши коби пак не се секирајIntensity ??? си слушнал за тој збор ?? ваљда не, или пак во превод не знаеш што значи
важи бе дете...ахм чичко
ако читаш убаво ќе видиш дека го напаѓам овој шо го исклучија вчера (нејќам да му спомнам името)Џони брат серизно шо ти згрешиле оволку Лејкерс тебе во животов???
чекај 2,3 минути, некој фан на лејкерс ќе пиши нешто против мене, па ќе можиш лајк да му мавнешТочно бе не знам не сум толку паметен ко тебе уствари ти мислиш дека си паметен секој пост ти е лејкерс па лејкерс не се замарај бе ти толку ќе ве реши коби пак не се секирај
Очигледно не моеш да дискутираш ко чуек еве ти тебе еден лајк да не плачешако читаш убаво ќе видиш дека го напаѓам овој шо го исклучија вчера (нејќам да му спомнам името)
не сум ко вас, чекате некој коментар против вас и ајде ќе се збереме цел форум шо сме за лејкерс и ќе се контраме, 1 vs 30 навивачи за лејкерс, вака барем имате си подршка
--- надополнето: 24 април 2012 во 00:07 ---
чекај 2,3 минути, некој фан на лејкерс ќе пиши нешто против мене, па ќе можиш лајк да му мавнеш
ја кога сум рекол лејкерси глупи, забегани и сл.Не никогаш се неам расправано тука, ама шо ве читам стварно секој 2 пост ти е против Лејкерс.......јеботе мислам ок ривали едно-друго и јас не ги сакам Бостон, ама не ми е секој пост за тоа како Бостон се глуи, забегани, фановите им биле овакви или онакви.
Стварно на моменти муабетиве ви се level: забавиште.
Следниве три дена ќе има преноси на Спортклуб.Да е жив и здрав спортклуб.
02:30
San Antonio Spurs vs Portland Trailblazers
Oва ќе ти биде рутинирана победа за Спарс, кај Портланд нема да играат ни Олдриџ, ни Батум, на центар би требало да стартува едно теле Табит кое не знам како било 2 пик(мислам во 2009), Џеј Џеј Хиксон ќе има неколку закуцавања и дабл-дабл, Метјус прв стрелец, Бабит неколку тројки од 7-8 метри(опасен тројкаш е, нема доволно обиди инаку ќе беше во топ 5 во нба, 45% од 90 шута). Да видиме сега колку ќе погодамДа е жив и здрав спортклуб.
02:30
San Antonio Spurs vs Portland Trailblazers