hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 2.541
- Поени од реакции
- 4.767
ДаAко де, ти пиши си пак, нема да те караме ние.
На 4ти беше закажан колоквиумот?
ДаAко де, ти пиши си пак, нема да те караме ние.
На 4ти беше закажан колоквиумот?
Би требало како колоквиум, не знам зашто како испит..Колеги, ај кажете дали сега треба онлајн да го пријавиме МЧР како испит, а го полагаме преку колоквиум?
Па нема баш фокус од секоја тема учи веројатност,кредити,влогови,матрици и кои и теми да беа , за задачи види на групата на фб мислам ги запишуваа кои беа..na sto treba najvise da se fokusiras za matematika ispit?
i dali ima nekoi zadaci sto kruzat sto pagjaat na ispit?
fala odnapred
Со печат е потписотНекој да се сети или да си ѕирне во индекс Монетарна економија дали даваат потписи со печат или рачно тоа Љубе си го праи? Многу ми е битно, фала однапред
Праксата е задолжителна за генерацијата 2010/2011 за сите други е доброволна. Санкците наводно се демек нема да ти запишат година без тоа по законот. Во глобала не се надевај дека ќе те научат нешто на пракса!Колеги може ли некој подетално да ми објасни во врска со праксата ?Мора ли да се оди на пракса,во која година треба,што ќе се случи ако не реализираш пракса?Фала однапред
Да. Секогаш кога пријавуваш испит ,секогаш треба пријава за испит и платена таксена марка.Колеги за тие што ни остана еден неположен предмет од минатиот семестар пак ли треба да го пријавуваме предметот со пријава за испит и платена таксена марка?
Англиски 2 петок во 10 и среда во 3 .znae nekoj koga ke davaat pretpriemnistvo i angliski 2 potpisi ili veke davaa???
a znaes dali ke dava i nadvor od ovie terminive? na primer koga ke zimam ocenka ke moze da zemem potpis ili ne?Англиски 2 петок во 10 и среда во 3 .
незнам .a znaes dali ke dava i nadvor od ovie terminive? na primer koga ke zimam ocenka ke moze da zemem potpis ili ne?
Претприемништво даваше вчера.znae nekoj koga ke davaat pretpriemnistvo i angliski 2 potpisi ili veke davaa???