Економски факултет (reloaded)

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
na sto treba najvise da se fokusiras za matematika ispit? :)

i dali ima nekoi zadaci sto kruzat sto pagjaat na ispit?
fala odnapred

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колеги, ај кажете дали сега треба онлајн да го пријавиме МЧР како испит, а го полагаме преку колоквиум?

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Колеги, ај кажете дали сега треба онлајн да го пријавиме МЧР како испит, а го полагаме преку колоквиум?
Би требало како колоквиум, не знам зашто како испит..
--- надополнето: 24 април 2012 во 15:37 ---
na sto treba najvise da se fokusiras za matematika ispit? :)

i dali ima nekoi zadaci sto kruzat sto pagjaat na ispit?
fala odnapred
Па нема баш фокус од секоја тема учи веројатност,кредити,влогови,матрици и кои и теми да беа :) , за задачи види на групата на фб мислам ги запишуваа кои беа..

Член од
13 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2
Дали некој што иде деловно комуницирање преку колоквиуми може да ми каже дали се паѓаат истите прашања како оние што ги праќа асистентот на zephyr?

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Колеги може ли некој подетално да ми објасни во врска со праксата ?Мора ли да се оди на пракса,во која година треба,што ќе се случи ако не реализираш пракса?Фала однапред

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
Некој да се сети или да си ѕирне во индекс Монетарна економија дали даваат потписи со печат или рачно тоа Љубе си го праи? Многу ми е битно, фала однапред :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.561
Некој да се сети или да си ѕирне во индекс Монетарна економија дали даваат потписи со печат или рачно тоа Љубе си го праи? Многу ми е битно, фала однапред :)
Со печат е потписот
--- надополнето: 25 април 2012 во 22:05 ---
Колеги може ли некој подетално да ми објасни во врска со праксата ?Мора ли да се оди на пракса,во која година треба,што ќе се случи ако не реализираш пракса?Фала однапред
Праксата е задолжителна за генерацијата 2010/2011 за сите други е доброволна. Санкците наводно се демек нема да ти запишат година без тоа по законот. Во глобала не се надевај дека ќе те научат нешто на пракса!

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Колеги за тие што ни остана еден неположен предмет од минатиот семестар пак ли треба да го пријавуваме предметот со пријава за испит и платена таксена марка?

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Колеги за тие што ни остана еден неположен предмет од минатиот семестар пак ли треба да го пријавуваме предметот со пријава за испит и платена таксена марка?
Да. Секогаш кога пријавуваш испит ,секогаш треба пријава за испит и платена таксена марка.

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
znae nekoj koga ke davaat pretpriemnistvo i angliski 2 potpisi ili veke davaa???

Kajgana Shop

На врв Bottom