Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
според оваа што го прочитав http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=69557елвир мекик снимал на тоа место спотови истиот ден два часа снимена локација
дали е возможно да се подготвувал атентат врз елвир мекик или на некој од членовите на таа екипа а младите момчиња го приметиле тоа ги виделе убијците (гром да ги отепа мамето нивно) биле очевидци на тоа место и со оглед на времето местото условите за бегање се совпаѓаат 5 човек исто така бил можен сведок на убиствата на момчињата мислам дека има некоја логика од оваа јас сум сигурен дека постои некој доказ на тие снимки
нека ме исправи некој ако грешам
Ако сакале нешто нив да им наштетат сигурно убијците немале да одберат период кога се снима спот, кога милион камери се уклучени.
Фантазирања до бесвест..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако сакале нешто нив да им наштетат сигурно убијците немале да одберат период кога се снима спот, кога милион камери се уклучени.
Да бе и ако ги убијат, камерите ќе ги остават :D

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Елвир Who? Не ме заебави да сака некој да го виде него мртов не е ич проблем..каде летнавте!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
според оваа што го прочитав http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=69557елвир мекик снимал на тоа место спотови истиот ден два часа снимена локација
дали е возможно да се подготвувал атентат врз елвир мекик или на некој од членовите на таа екипа а младите момчиња го приметиле тоа ги виделе убијците (гром да ги отепа мамето нивно) биле очевидци на тоа место и со оглед на времето местото условите за бегање се совпаѓаат 5 човек исто така бил можен сведок на убиствата на момчињата мислам дека има некоја логика од оваа јас сум сигурен дека постои некој доказ на тие снимки
нека ме исправи некој ако грешам
Друже, сериозна тема е ова, па под дифолт и постовите треба да се сериозни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кој јаден Елвир Мекиќ пред 300 луѓе да го скинат, ниту е некој фактор типот, ниту па е некаква јавна позната влијателна фаца.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Нешто повеќе инфо за вечерашното убиството во Козле од некои таму што живеат има ли?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ок ова маалска расправија било, но доказ дека и шуто и рогато денес носи пиштол, да ти е страв на некој кога ќе кивне наздравје да му кажеш.

N

Nicky Santoro

Гостин
1. Налетале на некој кој правел дил и ги потепале како сведоци.

2. Правеле дил кој тргнал наопако и ги потепале како казна или за невратени пари.

3.Чичето и во двата случаја е сведок и убиен за тоа.
А некој (тајна служба/масони/ЦИА/ванземаљци) ако сакал да направи етнички раскол можел и полесно.

Две зољи у црква на велигден, 20 мртви и до сабајле веке има војна.

Почекајте да заврши истрагата, во вистински држави со месеци па и години траат вакви истраги не па у нашата прдеж државичка.
2.Кажаа 100 членови дека дечките биле мирни и немале никакви врски со мафија и слично
3.Сведок на убиството на сведоците на друго дело?Колку глуп муабет ми правиш и сам не си свесен.Каменот на него друг камен работава.ТОЈ БИЛ СВЕДОК АМА НА УБИСТВОТО НА ДЕЦАТА КОИ СЕ СЛУЧАЈНО ОДБРАНИ ЖРТВИ.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шо стана со скопјето бе цццццц... тексас :SSSSSSSS

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Јас сум од Козле, баш тој период се враќав дома ама не забележав ништо.
Ако се случило во кафана веројатно е во Канцона, таму има народ за друга и не ми текнува.
Баш ќе се распрашам па ќе пишам утре.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Значи вистина било и Србите не лажеле за тоа дека се снимало спот...Елвир снимал спот таму со Јован Јованов... http://www.sky.mk/makedonija/20766-Елвир-Мекиќ-Снимавме-спот-покрај-Железарско-езеро-непосредно-пред-грозоморното-убиство.html
А зошто Србите први го објавија ова, па дури после ние...? Што се чекаше до сега...?:facepalm:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Мора нашиве медиуми та и тие од соседството се да објават... "некако многу помагет во истрагава... "

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Убија недолжни деца...Незнам дали сте го гледале филмот "Минхен",за убиството на олимпијците,кога после тоа ги ловат убијците и нарачателите.Ваков филм сакам да се снима и за ова убиство за неколку години.

Kajgana Shop

На врв Bottom