Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Gerard nema da igra protiv Sunderland(sabota) i Tuluz(vtornik) 100%. Se ushte ne se znae koj ke go zameni. Se spekulira deka ke go zameni eden od trojcava: Sisoko, Mascerano ili Leiva. Kako i da e Sky TV predviduva deka Liverpool e ogromen favorit vo dvata mecha. Matt Le Tissier predviduva 2 pobedi so dve "clean sheets".

Abe sho napraja ovie od A1...odlepija skroz da mu ebam semkata..
na sred prenos pesni od Vlado mi pushtat

Браво Ливерпул! :)

Пак ме е страв од нив, лани ги искршија Барса, ништо чудно да се случи истото и оваа година. :)

Не дека сакам да победат, ама ги пишав на ливче, па мора да победат:)

Браво Ливерпул! :)

Пак ме е страв од нив, лани ги искршија Барса, ништо чудно да се случи истото и оваа година. :)

Не се повторуваат истите грешки секоја година...оваа поинаку ке бидит :wink:

Браво за Момо Сисоко, штета што не дојде во Барса, вака ке си седи на клупа

Prvite 30 minuti Sunderland gi izigra fenomenalno. Bea mnogu motivirani i se zalagaa 110%, ja pokrivaa sredinata mnogu dobro gi otsekoa Tores i Voronin. Mislam deka sega veke nemaat sili za presvrt, vtoro poluvreme Tores, Pennant, Babel i Voronin ke gi isturat na kontri.
Dobrata vest e shto na Manchester i na Chelsea nema da im bide vo opshte lesno vo gosti protiv motiviraniot tim na Sunderland.

Ливерпул се доста сигурни, сигурно ќе победат, ако не се опуштат и направат фатална грешка.

оф топик: ваков лош сигнал ... бруки!

19'[1 - 0]P. Crouch
goal.gif

браво најдобар е во напад со Торес

Liverpool [4 - 0] Toulouse

19'[1 - 0]P. Crouch
goal.gif

49'[2 - 0]S. Hyypiд
goal.gif

87'[3 - 0]D. Kuyt
goal.gif

90'[4 - 0]D. Kuyt