Баш и мене тоа ми е некако примамливо. Реално Интер има многу посилен состав, сите се доволно искусни, Морати неверувам дека ке дозволи Интер да нема излез у Европа, Снајдер конечно ке заигра како што треба и очекувам притисокот да биде погубен за Удинесе...Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други
Кажи ми еден фудбалер од Удинезе кој е целокупно подобар од некој фудбалер на Интер?Да очекуваш само како нивен навивач .. а извини во што е сезонава интер подобар од удинезе ? и нема за што да се бори интер многу .. ги изгубија шансите уште на почеток ...
Ама не се тоа што беа лани без Санчез и без повредениот Исла цел напад им е раштиман?И лани играа квалификации за ЛШ. Реално Интер нема големи шанси да дојде до 3 место.
Па оваа сезона пола од играчите на Удинезе се боље од тие на Интер.Кажи ми еден фудбалер од Удинезе кој е целокупно подобар од некој фудбалер на Интер?
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:10 ---
Ама не се тоа што беа лани без Санчез и без повредениот Исла цел напад им е раштиман?
Исла нема да игра, Армеро и Асамоа да признавам али Хандановиќ не е толку добар колку што го праватПа оваа сезона пола од играчите на Удинезе се боље од тие на Интер.
Хандановиќ, Исла, Армеро, Асамоа
Хандановиќ е Бог.Исла нема да игра, Армеро и Асамоа да признавам али Хандановиќ не е толку добар колку што го прават
Не ги заборавај Баста, Флоро Флорес, Торје, Пинци, Пациенца и Ди Натале .. Ди натале е подобар од сите напаѓачи во интер.. Не се за џабе 4ти на табела.. ако немаа добри играчи ке се бореа за опстанок .Исла нема да игра, Армеро и Асамоа да признавам али Хандановиќ не е толку добар колку што го прават
на која страна е уплатено ова ?Хандановиќ е Бог.
Него ај да не идам оф топик.
Хасе водеше 1:0 во сетови и 4:1 во гемови, лагано ќе си го тепаше.
Убаво си го земав Вест Хем на 2.4 коефициент, после гледав за НБА да играм, коефициентот паднал на 1.9
Иначе цели 10€ добив.
не реков немаат добри играчи, немаат подобри играчи од Интер. Ај да не тераме оф топикНе ги заборавај Баста, Флоро Флорес, Торје, Пинци, Пациенца и Ди Натале .. Ди натале е подобар од сите напаѓачи во интер.. Не се за џабе 4ти на табела.. ако немаа добри играчи ке се бореа за опстанок .
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:51 ---
на која страна е уплатено ова ?