Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И лани играа квалификации за ЛШ. Реално Интер нема големи шанси да дојде до 3 место.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други
Баш и мене тоа ми е некако примамливо. Реално Интер има многу посилен состав, сите се доволно искусни, Морати неверувам дека ке дозволи Интер да нема излез у Европа, Снајдер конечно ке заигра како што треба и очекувам притисокот да биде погубен за Удинесе...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Novara - Lazio - 2
Siena - Bologna - 1
Roma - Fiorentina - X2

... ова за сеа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да очекуваш само како нивен навивач .. а извини во што е сезонава интер подобар од удинезе ? и нема за што да се бори интер многу .. ги изгубија шансите уште на почеток ...
Кажи ми еден фудбалер од Удинезе кој е целокупно подобар од некој фудбалер на Интер?
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:10 ---
И лани играа квалификации за ЛШ. Реално Интер нема големи шанси да дојде до 3 место.
Ама не се тоа што беа лани без Санчез и без повредениот Исла цел напад им е раштиман?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кажи ми еден фудбалер од Удинезе кој е целокупно подобар од некој фудбалер на Интер?
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:10 ---

Ама не се тоа што беа лани без Санчез и без повредениот Исла цел напад им е раштиман?
Па оваа сезона пола од играчите на Удинезе се боље од тие на Интер.
Хандановиќ, Исла, Армеро, Асамоа:rolleyes:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Па оваа сезона пола од играчите на Удинезе се боље од тие на Интер.
Хандановиќ, Исла, Армеро, Асамоа:rolleyes:
Исла нема да игра, Армеро и Асамоа да признавам али Хандановиќ не е толку добар колку што го прават

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ме2 ај не се зафркавај..Интер со онаква игра и со оние играчи не е во состојба ниту Марибор и Цеље од словенија да ги победи не една клета екипа како Удинезе и тоа на ГОСТИ....Удинезе за Интер е Барселона оваа сезона и ако му се игра(да не местат) ќе бидат 3 место без проблеми

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Исла нема да игра, Армеро и Асамоа да признавам али Хандановиќ не е толку добар колку што го прават
Хандановиќ е Бог.

Него ај да не идам оф топик.

Хасе водеше 1:0 во сетови и 4:1 во гемови, лагано ќе си го тепаше.
Убаво си го земав Вест Хем на 2.4 коефициент, после гледав за НБА да играм, коефициентот паднал на 1.9 :)
Иначе цели 10€ добив.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Да Беше Интер појак ке беше пред нив а не зад нив
од италјаните нив најмногу ги сакам како клуб ама годинава се Катаклизма

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сите муабети се сувишни т.е неважни, ќе видиме во среда..

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Eден коеф шо ми бодит очи Halcon Avenida -Ros Casares 2 1,80

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не ги заборавај Баста, Флоро Флорес, Торје, Пинци, Пациенца и Ди Натале .. Ди натале е подобар од сите напаѓачи во интер.. Не се за џабе 4ти на табела.. ако немаа добри играчи ке се бореа за опстанок .
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:51 ---
Хандановиќ е Бог.

Него ај да не идам оф топик.

Хасе водеше 1:0 во сетови и 4:1 во гемови, лагано ќе си го тепаше.
Убаво си го земав Вест Хем на 2.4 коефициент, после гледав за НБА да играм, коефициентот паднал на 1.9 :)
Иначе цели 10€ добив.
на која страна е уплатено ова ?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не ги заборавај Баста, Флоро Флорес, Торје, Пинци, Пациенца и Ди Натале .. Ди натале е подобар од сите напаѓачи во интер.. Не се за џабе 4ти на табела.. ако немаа добри играчи ке се бореа за опстанок .
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:51 ---

на која страна е уплатено ова ?
не реков немаат добри играчи, немаат подобри играчи од Интер. Ај да не тераме оф топик

Kajgana Shop

На врв Bottom