Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Da be Livpool igrase 100pati podobro ama sami si se krivi kakvi sansi propustija.Trebase poresitelno da igraat.Ama aj dobro e i do finale

Џерард ја имаше шансата на мечот кога излезе сам пред Дида и мораше да ја искористи и ако ја искористеше се ќе беше подруго.

Стивен Жерард.........

Јебига..

Многу сакав пак да ги утепаме педерите од Милано, али тоа е тоа..
Инзаги дава гол со плешка за незаслужено водство. И тоа е тоа еден збор - КАТАНАЏО!

Стивен Жерард требаше да израмни на 1-1 ја имаше шансата на мечот.. ама тоа е..
еднаш си херој еднаш си лузер!

тоа е тоа..

more ega na inzagi da mu se skapat nozite...da ne moze da igra vekje...a i + gol so raka dade...koj bese filmo ne mi e jasno...televizoro kje go skrsev..

ps.ne sum za Liverpool,za Arsenal sum....ama u finaleto si bev za Liverpool :)

Jas i jas bev za LIverpool ama nisto.
Onie od Milan cela godina odvaj pobeduva i sega
najdoa ubo da izigra :toe:

Inzagi neznaj topkata da ja pucni sega 2gola dade:toe:

SVER4e напиша:

da ne si gleam dryga utakmica ti.????Kakvo ubo nikakva igra ednas sutnaa 2 gola da dadoa

abe inzagi so raka gol dade....alooooo kaj gledaa sudiite????????

А бе што прават ова новиве газди ,ќе купат ли некој?

Kiznaj so prat ovie novive amerikancive citav vo sport.com deka Benitez ne dobil dovolno pari za baranite zasiluvanja i dokolku ne mu obezbedat toj ke dael otkaz.

ok narode zivnete malce...:)kazete nekoe novo zasiluvanje dali ke dojde nekoi spekulacii.....
p.s.you will never walk alone:)

SVER4e напиша:

Друже, би рекол дека е обратно. Милан добро изиграа во нокаут фазата, особено против Манчестер кој се сметаше за фаворит, Селтик се цврста екипа, ама се знаеше дека Милан ќе се извадат, и во финалето кога требаше да блеснат ........... тапа беше. Инзаги такви голови на тренинг вежба, шо сакате:tapp:.

inzaghi takvi golovi na trening vezba :pos:...sea treba najveke da se bide za liverpool.....u 3 godini 2 pati u finale na liga na sampioni..sto sakas poveke

Liverpool FAN напиша:
inzaghi takvi golovi na trening vezba :pos:...sea treba najveke da se bide za liverpool.....u 3 godini 2 pati u finale na liga na sampioni..sto sakas poveke
Milan e proglasen za najuspesen tim vo evropa vo poslednava decenija za 5 god 3 pati vo finale 2 osvoi.

Абе Инзаги ваков таков си го направи своето. А и Ливерпул не покажа некоја добра игра во финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom