Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
top :)..se staija LIVERPOOL u forma...na ovie prijatelskive puzder praat :)
se ocekuva prvite kola vo Premier ligata da gi osvojat maksimalnite bodovi...a potoa i da prodolzat vo toj stil...GO LIVERPOOL GO...

Nema da komentiram niso , samo ke vi se pridruzam vo fan klubov zaso se znae koj e THE BEST:) ...L*I*V*E*R*P*O*O*L !!!!

...You'll never walk alone:smir:

liverpul za malce kotek ke primeja od feenord. mislam deka ager tupan jade ama ne mozev ubo da vidam
feenord trebase da pobedat ama promashija penal 5 min pred krajo (so ne bese penal) ama to e. site penali vo podgotovkite gi ljufnaja

Ager go jadese! jas gledav samo inserti! ama se gleda deka liverpool igra dobro! jas mislam deka ima dobri shansi za titula!

И плус на Кујт му поништија чист гол првото полувреме, од пречка влезе зад гол линија ама судијата рече дека не е гол

КУЈТ ГО ОЧЕКУВА СТАРТОТ НА НОВАТА СЕЗОНА
Ќе бидам подобар од лани
Дирк Кујт им порача на фановите на Ливерпул да очекуваат уште подобра игра и повеќе голови од него во втората сезона како член на најтрофејниот англиски клуб.

Холанѓанецот и лани беше најзабележителен напаѓач во тимот на Рафа Бенитез, но верува дека токму сезонава ќе биде во можност да го покаже своето вистинско лице.

"Оваа година сите ќе видат какви голови можам да постигнувам. Лани дојдов кон средината на август, не ги минав подготовките со останатие фудбалери, па не бев најупатен во стилот на игра на тимот. Сега веќе сум стопроцентно адаптиран во новата средина, и имам навистина добро претчуство за сезонава што следи. Знам какви голови постигнував во Холандија, и затоа верувам дека многу ќе напредувам во однос на мојата прва сезона овде", прокоментира Кујт.
http://sport.com.mk/?ItemID=AFF4E503DB107944BA8CE7D71D8D743E

Кајт и Торес, ако се разработат двајцата да соработуваат, ќе газат Ливерпул.

:) NEVER ALONE

EKIPO odma si go kupiv dreset na TORRES od liverpoolfc.tv oti znam deka ovaa sezona zaedno so Kuyt i Gerrard ke pravat lom vo PREMIEROT i mnogu ke mi bide milo koga na 18.8.2007 so CHELSEA ke gi poserime na Anfield :D a isto taka posle i UNITED i ARSENAL ke gi dupime vo DUPE :D :D :D

А. Вила - Ливерпул 0-1 (80')
Автогол на некој од Вила на крајот на првото полувреме.

1-1 gol od penal...Berry

Земаа еден куп играчи. Нека се разиграат, па ќе газат! Честито победа.

samo gluposta sto ja napravi Carragher ne mu trebase! mozese da gi usere ako ne go zastegase Gerrard od sloboden :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom