Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување
S

Sagan

Гостин
Далеку од тоа дека го уништил, дури и се осеќав непријатно додека гледав, од глупостите кои ги трескаше...

„-Александар Македонски Македонец ли е?
-А Спартак и Аспарух Бугари ли са?
-Спартак бил Тракиец, а Аспарух бил Прабугар. Од Тракијците, Прабугарите и Словените се оформила бугарската нација. Значи да...
-Александар Македонски бил Антички Македонец. Од Античките Македонци и Словените се оформила современата македонска нација. Сега ти што мислиш да бил Александар?...“

Да течеше вака некако муабетот, може стварно ќе го уништеше...

P

PewDiePie

Гостин
Далеку од тоа дека го уништил, дури и се осеќав непријатно додека гледав, од глупостите кои ги трескаше...
Јас пак од тебе и таквите како тебе што сакаат да се направат паметни а се прилично глупи се осеќам непријатно.

Одвратни личности сте.

S

Sagan

Гостин
Јас пак од тебе и таквите како тебе што сакаат да се направат паметни а се прилично глупи се осеќам непријатно.

Одвратни личности сте.
А да, Власите се наследници на Античките Македонци, заборавив. Извини.

Со самото тоа што ме напаѓаш лично мене, а не моето мислење, покажуваш дека имаш проблеми со самиот себе.

Инаку да дополнам, дека Македонецот пател и ќе пати од вакви клошари кои ни продаваат патриотизам и ни викаат „добро ви е, не сте гладни“, шират омраза меѓу балканските народи, се трескаат по гради колку они тоа биле големи Македонци, а цел живот го поминале по странство.

Едит: сега видов дека ова е ЧДА. Се извинувам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
Се согласувам со Карл, можеше стариот подобро да ја одигра, али добро, сепак он не живее овде кај нас во лудницава во која и мало дете знае историја силом прилике.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Kazi be produkt na Ariel Siper Duper. Masturbirate li aaaa.... ili da ve postiraam nekolko karti ot svetskata istoria koi e Samuil Bulgarski ili grkot peder Ace. Raduvaite se kako toa selijanin dedo, toa e samo za vnatreshna masturbacia, samo po polechka da ne prelee vardarot .... ke ve zalee predi albancive...
Булшит. Ај донт андрстенд ју.

Па добро бе, зошто на македонски форум се дозволува да се пишува на секакви странски јазици кои не ги разбираме?
Штом е таква работата од сега јас ќе пишувам на англиски и само некој модератор ако ме прекори за тоа, ако треба и на врховен ке одиме!
Bullshit FTW!

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Ете ги, веднаш се јавиле дежурните кукумјавки и самопрогласени убер-космополити овде за недај боже да не му се згреши на некој Македонец на едно тупо б'лгарско новинарче да му каже 2-3 збора среде Скопје, МАКЕДОНИЈА.

Ама шо ќе праиш бе дедо, тоа ти е...
Та дури и со најзадртиве болгарчиња ќе најде човек начин да се справи и разбере, ама со само-надувани космополити изгледа тешко.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
А што ако еднаш премолчите мене не ми е јасно, што ќе се случи? Ќе се сруши светот?
Може да ми објасниш во која смисла да премолчиме???

1.Да не ги навредуваме Татарите???

2.Или да кажуваме дека сме амеби???

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Може да ми објасниш во која смисла да премолчиме???

1.Да не ги навредуваме Татарите???

2.Или да кажуваме дека сме амеби???
Да Македонец, да не ги навредуваме татарите и да дозволиме на Македонски форум да не плукаат. Онака поштено да испаднеме нив да ги браниме, ако треба и бугарско знаме во потпис да ставиме во име на добрососедските односи. Оти они се најпаметни, најубави и најбогати, треба ние да учиме од нив како се зема плата од тролање по Македоснки форуми.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Да Македонец, да не ги навредуваме татарите и да дозволиме на Македонски форум да не плукаат. Онака поштено да испаднеме нив да ги браниме, ако треба и бугарско знаме во потпис да ставиме во име на добрососедските односи. Оти они се најпаметни, најубави и најбогати, треба ние да учиме од нив како се зема плата од тролање по Македоснки форуми.
m'kay

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Мене да ми дојдеше со микрофонот да ме провоцира, ќе му го напикав микрофонот во газ!:mad:

Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Новинарот пита глупо и добива нормалан за тоа отговор, ама се пак една кабловска ТВ - националистическа не е мерило. А како да ги коментираме стварите, дека во црквата св.Димит'р, на 20 метра от интервјута, попот тв'рди дека нивгаж там насред двораната не е бил сахранет полк. Дрангов?! Тоа го тврди православен поп, за сахрана на којато е имало 20 000 жители на Скопие, не на Софија?! Необразованост и примитивизам са идеални за таа состоиба на бугаро-македонските односи, и от двете страни на границата. Двама се карат, трети печели, ке видиме рано или касно, кои печели, ама дека бугари и македонци ке духат супата - то е 100%.
п.п Новинарот е од Штип, Р Македонија все пак...

Kajgana Shop

На врв Bottom