Немој така сеа национален херој ќе го напраатНе ми е нешто јак дедево. Си тропаше глупости, како и скоро целата наша дијаспора.
Немој така сеа национален херој ќе го напраатНе ми е нешто јак дедево. Си тропаше глупости, како и скоро целата наша дијаспора.
Јас пак од тебе и таквите како тебе што сакаат да се направат паметни а се прилично глупи се осеќам непријатно.Далеку од тоа дека го уништил, дури и се осеќав непријатно додека гледав, од глупостите кои ги трескаше...
А да, Власите се наследници на Античките Македонци, заборавив. Извини.Јас пак од тебе и таквите како тебе што сакаат да се направат паметни а се прилично глупи се осеќам непријатно.
Одвратни личности сте.
Булшит. Ај донт андрстенд ју.Kazi be produkt na Ariel Siper Duper. Masturbirate li aaaa.... ili da ve postiraam nekolko karti ot svetskata istoria koi e Samuil Bulgarski ili grkot peder Ace. Raduvaite se kako toa selijanin dedo, toa e samo za vnatreshna masturbacia, samo po polechka da ne prelee vardarot .... ke ve zalee predi albancive...
Може да ми објасниш во која смисла да премолчиме???А што ако еднаш премолчите мене не ми е јасно, што ќе се случи? Ќе се сруши светот?
Да Македонец, да не ги навредуваме татарите и да дозволиме на Македонски форум да не плукаат. Онака поштено да испаднеме нив да ги браниме, ако треба и бугарско знаме во потпис да ставиме во име на добрососедските односи. Оти они се најпаметни, најубави и најбогати, треба ние да учиме од нив како се зема плата од тролање по Македоснки форуми.Може да ми објасниш во која смисла да премолчиме???
1.Да не ги навредуваме Татарите???
2.Или да кажуваме дека сме амеби???
m'kayДа Македонец, да не ги навредуваме татарите и да дозволиме на Македонски форум да не плукаат. Онака поштено да испаднеме нив да ги браниме, ако треба и бугарско знаме во потпис да ставиме во име на добрососедските односи. Оти они се најпаметни, најубави и најбогати, треба ние да учиме од нив како се зема плата од тролање по Македоснки форуми.