Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобрите студенти ни ги земаат Американците

ЛЕСНО ДО РАБОТА

Според Владимир Трајковиќ, продекан за наука и соработка на Факултетот за информатички науки и компјутерски инженерство (ФИНКИ), бројот на запишани студенти на студиите по компјутерски науки на универзитетот „Кирил и Методиј“ не е значително зголемен, но додава дека дипломците од ФИНКИ се барани на домашниот и на странскиот пазар на труд.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=451285915&id=10&prilog=0&setIzdanie=22549

Премногу пари им се дава на овие

Почетокот на видеото е многу пореален од вториот дел.
Иначе каде се просториите од 0:08 и 1:13

:pos: 1:13 е конференциската просторија на финки. Као ја стаиле у видеото демек таму се има предавања :D

Абе финкаши сите ли сте толку среќни како во вториот дел :pos: Бајаги комунистичка реклама.

Него вреди ли да се студира на финки или да си барам чаре у Бугарска?

0:08 мене ужасно ми личи на ходникот доле у подрумот кај што е новата лабораторија...Баш првпат кога бев таму си помислив колку пригодно би било местото за снимање хорор. :icon_lol:

Абе финкаши сите ли сте толку среќни како во вториот дел :pos: Бајаги комунистичка реклама.

Него вреди ли да се студира на финки или да си барам чаре у Бугарска?
Според мене не е лошо.

шо е финтава со клипот , само за приватно гледање го направиле изглеа , го има ли на друго место ?

Кој фејл направија со видеото , го тргнаа и поставија ново то ест само последните 40 секунди од првото.

:pos: :pos:

Многу насмевки, браво браво :pos:

Да прашам, дозволуваат на час да се носи лаптоп? Досега се случило на некој да му рекле да не носи лаптоп на час?

Да прашам, дозволуваат на час да се носи лаптоп? Досега се случило на некој да му рекле да не носи лаптоп на час?
Ако си бруцош не баш. Чим “преживееш“ до втора година моеш и да спиеш на час.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom