Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

Член од
30 ноември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
66
Aj i jas da kazam deka rabotam naplata na dolgovi (citaj Izvrsitel). Vi nudam sorabotka samo na onie na koi im dolzat. Onie sto dolzat da ne mi se javuvaat (za da ne me zborat po forumov) :):vozbud:

Член од
24 март 2012
Мислења
54
Поени од реакции
25
Не знам какви се јуфките, ама веб страната не ја бива :)
Тестенините се феноменални, имам нова италијанска машина произведена во 2011 и сите материјали кои влегуваат се од ЕУ(Грција, Шведска,Италија)

А веб страната си е супер, ко шо беше бесплатна-одлична е :pos:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Тестенините се феноменални, имам нова италијанска машина произведена во 2011 и сите материјали кои влегуваат се од ЕУ(Грција, Шведска,Италија)

А веб страната си е супер, ко шо беше бесплатна-одлична е :pos:
..dobro de, ama i za besplatna ..smeni toa ZA VAS vo ZA NAS , nie si znaeme kavi sme, ne interesira VASIOT profil....:)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Aj i jas da kazam deka rabotam naplata na dolgovi (citaj Izvrsitel). Vi nudam sorabotka samo na onie na koi im dolzat. Onie sto dolzat da ne mi se javuvaat (za da ne me zborat po forumov) :):vozbud:
Оф топик. Од денес те мразам поради твојата професија.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Mozes da me mrazis, ama da ne bev jas ke bese nekoj drug
Ти па мислиш тој другиот ќе го сакав?
Сите ве мразам што сте на таа позиција, ги вклучувам и судиите, џандарите и инспекторите. А врв ми се политичарите.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
koj saka benzin po 80 den neka me bara:)

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
koj saka benzin po 80 den neka me bara:)
Ако чита некој од МВР, они ќе те барат први сигурно.Имаше по телевизииве некаде,дека имале многу малку резерви на бензин,нафта.;)

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Цртам и продавам уметнички слики...
Техника:Масло на Платно

Секој што ќе може да да ми ја продаде сликата,зима 30% од цената на сликата...

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Цртам и продавам уметнички слики...
Техника:Масло на Платно

Секој што ќе може да да ми ја продаде сликата,зима 30% од цената на сликата...
...ne zbori.., daj link do tvoeto portfolio...i postignati ceni:)

L

.Lost Angel.

Гостин
:cautious: Oд такви извршители ми е дојдено преку .!. више толку ви ја мразам таа професија ваша и а и тоа ве вклучува и вас. и она кога ќе се јави некој извршител вашата банкарска сметка е блокирана. од вашата сметка секој месец ќе бидат одземани по **** денари. :гомце: И тогаш нормално ти доаѓа да ги кренеш со Ц4 :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom