Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
мартин ај една пријателска ти понудив.. да изиграме да видиме до кај си :)

Не сега, почекај барем да го средам деновиве па ќе закажеме пријателска иако гледам доста по-јак ти е тимов :)

Како ти се викаше тимот?

КК Гемиџии - Велес

Се вратив јас конечно назад во играва овојпат за сериозно :icon_lol:
Веќе 4-5 дена сум манаџер и одма 2/2 победи, само ме интересира нешто.. гледам играм некаков приватен куп секој 2 дена а појма немам да видам кои се екипи учествуваат на истиот и како да видам кое место сум и останата статистика ? и најбитно дали уопште има награда (пари).

После играм против првиот во мојата лига 21-0 има ќе пробам да го изненадам иако тешко ќе биде ..

Ја забележав и 3/3 победа во купот откако сум манаџер а и прва во лигата против Соколи, инаку Соколи до пред мојот натпревар имаа 21-0 и навистина не се надевав дека можам да го изненадам сепак спремив асална тактик и ги добив сите 4/4.. вкупен резултат 65-85 за мене :vozbud:

Ја забележав и 3/3 победа во купот откако сум манаџер а и прва во лигата против Соколи, инаку Соколи до пред мојот натпревар имаа 21-0 и навистина не се надевав дека можам да го изненадам сепак спремив асална тактик и ги добив сите 4/4.. вкупен резултат 65-85 за мене :vozbud:
Пушти ми пм со линк од екипата да ти ја видам :)

Игра некој од форумов уште бе или само ја останав ? :D
Јас откаков го превземав тимов скрпив некои дупки во тимот и забележав 10/10 победи и завршив на 5 место ако не се лажам ама поради откажување на некои од погорните лиги и мене ме префрли во погорна лига.. моментално сум во див 2.1 и конкуренцијата е поголема сега ама се надевам дека со активност, неколку нови играчи и добри тактики ќе успеам да бидам во врвот..

И да сум добил награда 3CB пари денеска.. избран сум бил за најдобар манаџер на лигата во сезоната 23
И да капацитетот на салата го дигнав на 6500 а конечно и ми се зголемија навивачите.. сега имам 1355.

ееееее колку беше актуелна играва........порано сеа сме тапа......ајде нови да регрутираме у светот на www.charazay.com

ке има нов интерфејс многу интересни новини пробајте не земат пари за проба:cool:

засега има доста нови заинтересирани да се пробат...........повелете и вие.......линкот е горе..........:D

Сега ја приметив играва и се регистрирав. Ама кога одам да се најавам ми се појавува ова.

Се појави грешка

Порака за грешка: внесениот пасворд/корисник не е најден во базата

Тип на грешка: 5

грешка код: 1

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom