Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
аман не цитирајте постови огромни цела страна е од тоа..со Џенова се враќа Силва читам тоа е добро малце во одбраната да се зајачаме,исто и Боатенг се враќа за финишот на сезонава ќе биде добро.
Договорите на Неста,Амбро и Сидорф додека им завршуваат на другите и кој ќе си одат Јепес,Замброта,Ван Бомел,Рома,Инзаги и Фламини така ќе се отвори некое место за вие засилувања и аман не пишувајте уште сеа за тоа цело лето ќе биде тоа со шпекулациите :)

The Milan-based newspaper claims that the trio Massimo Ambrosini, Alessandro Nesta and Gennaro Gattuso will get renewals from the club.
The future of Clarence Seedorf remains hanging in the balance and it’s not clear if he’ll continue his career at Milan. Mark Van Bommel is expected to leave to PSV while Filippo Inzaghi could decide to retire.
Flavio Roma’s future could be at Milan, although as a goalkeeper coach rather than a player. Mathieu Flamini, Gianluca Zambrotta and Mario Yepes are all expected to be released at the end of the season. Milan also have to decide whether they use their buying options on Maxi Lopez and Sulley Muntari.

На Телма предност има секогаш фудбалот:)

Не биди толку сигурна,со Телма ништо не се знае :D.Дај боже да има фудбал,али ако трае тенисов поише од еден саат,ништо чудно да напраат исто како Фиорентина-Јувентус кога се пуштија во 60 минута.Али ај ваљда ја научија веќе лекцијата,па ќе не остаат на раат да глеаме фудбал :)

Што е финтава????????
Другар, фалиш на форумов дефинитивно.Твоите мислења секогаш се прекрасни.

Како не забележа дека на дресот пишува Тевез? Плус тоа малку прашалници си ставил, од кај да знам јас сега дали е прашање ова? Повеќе ставај...

Kaко да не го сакам бе, го сакам уште една сезона, едноставно залужува да му се продолжи договорот на уште една година, и да се пензионира. Доволно е 5 утакмци да изигра во сезоната. Не можам да го гледам како носи некој мизерен дрес на Џенова, Киево, Јуве.

Сидорф се надевам ќе се пензинира или ќе се префли во некој друг клуб, а шанса би му дал на Амброзини и Гатузо.
Лопез добро се покажа во дадените шанси, за 3та замена и повеќе добар одошто треба можеби. Ако нема многу повреди можеби и нема да заигра. Јас би го задржал.
Мунтари не ми пречи да остане, и тој би требало да грее клупа доколку дојде Монтоливо и уште еден во средина, така да би ми годело по некое голче од 30 метри.

Другар, фалиш на форумов дефинитивно.Твоите мислења секогаш се прекрасни.

Како не забележа дека на дресот пишува Тевез? Плус тоа малку прашалници си ставил, од кај да знам јас сега дали е прашање ова? Повеќе ставај...

Како прво, ме дупиш или стварно мислиш дека имам добри мислења,ако е ова второто ке се потрудам да бидам поактивен.

Како второ,сликава е монтаза или е вистинска зошто колку што знам Тевез сеуште е во Сити,или на Алегри му било кеиф да се слика со дресот на Тевез во Миланските бои.

Како прво, ме дупиш или стварно мислиш дека имам добри мислења,ако е ова второто ке се потрудам да бидам поактивен.

Како второ,сликава е монтаза или е вистинска зошто колку што знам Тевез сеуште е во Сити,или на Алегри му било кеиф да се слика со дресот на Тевез во Миланските бои.
Само така продолжи (y)

Со постовиве неси ништо поарен од него, иако се трудиш да го огрдиш !

Џст сеин !

Реално сите кој од кој сме со постовиве и јас не гледам зрнца на мудроста во ниеден пост во фан клубов... Така да најбоље да се вратиме на темата ипак имаме утакмица за дискутирање... :)

Монтажа е кај сте виделе и чуле тренер со играч на дрес да се слика.
Flies away
--- надополнето: 21 април 2012 во 04:16 ---
Kaко да не го сакам бе, го сакам уште една сезона, едноставно залужува да му се продолжи договорот на уште една година, и да се пензионира. Доволно е 5 утакмци да изигра во сезоната. Не можам да го гледам како носи некој мизерен дрес на Џенова, Киево, Јуве.

Сидорф се надевам ќе се пензинира или ќе се префли во некој друг клуб, а шанса би му дал на Амброзини и Гатузо.
Лопез добро се покажа во дадените шанси, за 3та замена и повеќе добар одошто треба можеби. Ако нема многу повреди можеби и нема да заигра. Јас би го задржал.
Мунтари не ми пречи да остане, и тој би требало да грее клупа доколку дојде Монтоливо и уште еден во средина, така да би ми годело по некое голче од 30 метри.
Се слагаме за се освен за Гатузо.
Незнам колку е во состојба играчки да му помогне на тимот.
Вака на клупа како мотиватор да седи да.

Со постовиве неси ( :facepalm: )ништо поарен од него, иако се трудиш да го огрдиш !

Џст сеин !
Не се трудам да се правам паметен отпоќе како некои што се прават.На фан клубов сум повеќе за забава, да помогнам ако знам нешто во врска со повреди, изјави и слично а не за да кажувам кој тактики треба да ги игра Алегри.

Тоа сигурно си го забележал.Не му реков ништо лошо, само крооз шала му објаснив некој работи.Нема потреба да пишува десет прашалници.
--- надополнето: 21 април 2012 во 12:16 ---
П.С, еве една интересна сликичка:

9c32v7

AC Milan are set to sign Nancy midfielder Bakaye Traore on a free transfer in the summer, according to L'Equipe.

Пак ќе се наполни тимот со вакви фудбалери, а и самиот Галијани призна дека овие што се земаат како слободни им се дава поголема плата отколку тие што се купуваат. Така да би било лошо да се пренатрупи тимот со играчи кои земаат плата поголема од заслужената. Иако сеуште ништо не е официјално, ама верувам дека летово ќе има 2-3 вакви играчи.

Се слагаме за се освен за Гатузо.
Незнам колку е во состојба играчки да му помогне на тимот.
Вака на клупа како мотиватор да седи да.

Гатузо годинава не доби шанса, цела сезона повреден, верувам дека и за без пари би останал да игра во тимов, легенда е, не бера да игра прва постава, ќе седи мирен на клупа и ќе мотивира. Ако има потреба ќе влези во 80-85 година да му удри на некој 2-3 воспитни и то.
Подобро Гатузо него Сидорф, човеков ако изигра уште 2-3 утакмици до крај, ќе го замразам поќе од Антонини и Бонера.
За да го почитуваме најдобро ќе му биде да се пензионира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom