Body Electric
Del Rey
- Член од
- 15 јуни 2011
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 334
Отсекогаш сум бил фан на вампири (а со тоа мислам дека ги сакав книгите и филмовите за вампири уште пред сите да ги фати треската предизвикана од Twilight). Имам изгледано доста филмови за вампири, а исто така имам прочитано и доста книги на таа тема. Што е тоа што ме фасцинира во врска со вампирите и самиот не знам, меѓутоа знам дека обожавам да гледам филмови на таа тема затоа што чувството што го имам додека го правам тоа ми е нешто посебно.
Претпочитам да гледам филмови во кои главните ликови се вампири (не мора да значи дека се добри) затоа што така дознавам повеќе за различните видови, па можам да правам споредба со други кои веќе ги имам „запознаено“.
Омилени вампирски филмови ми се: Interview With The Vampire, Let The Right One In, Queen Of The Damned, Underworld серијалот, Dracula 2000 серијалот, Dracula (верзијата од 1992), My Best Friend Is A Vampire, Тhe Vampire Lovers, Twins Of Evil, The Little Vampire, Van Helsing, Trouble Every Day, Lesbian Vampire Killers, The Fearless Vampire Killers, Fright Night и сл.
Би сакал да слушнам некои добри предлози за вампирски филмови од вас
Претпочитам да гледам филмови во кои главните ликови се вампири (не мора да значи дека се добри) затоа што така дознавам повеќе за различните видови, па можам да правам споредба со други кои веќе ги имам „запознаено“.
Омилени вампирски филмови ми се: Interview With The Vampire, Let The Right One In, Queen Of The Damned, Underworld серијалот, Dracula 2000 серијалот, Dracula (верзијата од 1992), My Best Friend Is A Vampire, Тhe Vampire Lovers, Twins Of Evil, The Little Vampire, Van Helsing, Trouble Every Day, Lesbian Vampire Killers, The Fearless Vampire Killers, Fright Night и сл.
Би сакал да слушнам некои добри предлози за вампирски филмови од вас