Како да го забрзам upload-от?

• Креатор на темата Креатор на темата MiniTurtle
  • Време на започнување Време на започнување
M

MiniTurtle

Гостин
Знае некој како да си ги забрзам Download и Upload Speed :| ??
Инаку арен ми е нетот? Мислам дека Download е арно ама Upload не ми се бендисва :(
test.jpg

Знаев дека ваков коментар ќе има. :facepalm: Па знам дека ако си плаќам поскапо поубав нет ќе иам ;))
Како и да е Благодарам ;D
Друга идеа нема :) Колку пари толку музика...така викаат старите.

мини желка пази сеа, не може да имаш повеќе од пакетот , толку ти пуштаат и крај. Може пребарувач да ком да си убрзаш али нет дај не ме јеби. Не е можно такво нешто . Топ ти е нетот шо сакаш

мини желка пази сеа, не може да имаш повеќе од пакетот , толку ти пуштаат и крај. Може пребарувач да ком да си убрзаш али нет дај не ме јеби. Не е можно такво нешто . Топ ти е нетот шо сакаш
Upload ми е топ?! :3

wow .. јак ти е Download.. :) шо нет имаш?! Blizoo?
1905717869.png

Моментално и кај мене е нешто заебано, треба да е појак. Али пингот е некако голем :)

--- надополнето: 20 април 2012 во 18:32 ---
1905717869.png

Моментално и кај мене е нешто заебано, треба да е појак. Али пингот е некако голем :)
Imash dobar Upload.. i ti imash Telekabel?!
--- надополнето: 20 април 2012 во 18:32 ---
телекабел. Еве тука нешто у регистри смени гледам позитивни коментари има подоле. Баш и ја ќе го пробам али чисто сумљам
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.

Знае некој како да си ги забрзам Download и Upload Speed :| ??
Инаку арен ми е нетот? Мислам дека Download е арно ама Upload не ми се бендисва :(
Прегледај го приврзокот 42298

1905777884.png
Ако твојов е спор, тогаш мојов е формула 1, а? Твојов интернет е бомба за мојов, радувај се што имаш таков, да ти е мојов цел форум у вис ќе го дигнеш. :pos::D

Абе имаше на нет туториал вакво да си направиш со моторола телефон ама 0204230-940392403420423423 работи се,плати си поскап пакет и уживкај си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom