wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.635
- Поени од реакции
- 34.031
Не ја цитирајте магде д бaзкил, нема сарказам во постот ич. Also, ние се заебаваме - она навистина оправдува силување. -Носи повеќе облека, да не те силуваат. Ха, абе ајде? Кој е обратен пример за машки? Биди грд, да не те сакаат за дечко па да не бидеш психички малтретиран? -Шо си се разубавил вака за искачање бе ало, девојка може да заинтересираш!
Сега девојки кои толку суптилно флертуваат до поента пипкање у јавност, дома ти доаѓа, до втора база стигате и што не и одеднаш одникаде некаде искача со НЕ. И нејзиното несакам да ме ебеш преминува кај вас во ма немој да ме јебеш бре. Битно нешто се дешава нели? Пред другари ќе биде, незнаеш како ја изебав.. ако не даде, незнаеш како ме изеба. Win win.
Сега девојки кои толку суптилно флертуваат до поента пипкање у јавност, дома ти доаѓа, до втора база стигате и што не и одеднаш одникаде некаде искача со НЕ. И нејзиното несакам да ме ебеш преминува кај вас во ма немој да ме јебеш бре. Битно нешто се дешава нели? Пред другари ќе биде, незнаеш како ја изебав.. ако не даде, незнаеш како ме изеба. Win win.