Митови за силувањето (Rape myths)

• Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.031
Не ја цитирајте магде д бaзкил, нема сарказам во постот ич. Also, ние се заебаваме - она навистина оправдува силување. -Носи повеќе облека, да не те силуваат. Ха, абе ајде? Кој е обратен пример за машки? Биди грд, да не те сакаат за дечко па да не бидеш психички малтретиран? -Шо си се разубавил вака за искачање бе ало, девојка може да заинтересираш!

Сега девојки кои толку суптилно флертуваат до поента пипкање :X3: у јавност, дома ти доаѓа, до втора база стигате и што не и одеднаш одникаде некаде искача со НЕ. И нејзиното несакам да ме ебеш преминува кај вас во ма немој да ме јебеш бре. Битно нешто се дешава нели? Пред другари ќе биде, незнаеш како ја изебав.. ако не даде, незнаеш како ме изеба. Win win.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
Не ја цитирајте магде д бузкил, нема сарказам во постот ич. Also, ние се заебаваме - она навистина оправдува силување. -Носи повеќе облека, да не те силуваат. Ха, абе ајде? Кој е обратен пример за машки? Биди грд, да не те сакаат за дечко па да не бидеш психички малтретиран? -Шо си се разубавил вака за искачање бе ало, девојка може да заинтересираш!

Сега девојки кои толку суптилно флертуваат до поента пипкање :X3: у јавност, дома ти доаѓа, до втора база стигате и што не и одеднаш одникаде некаде искача со НЕ. И нејзиното несакам да ме ебеш преминува кај вас во ма немој да ме јебеш бре. Битно нешто се дешава нели? Пред другари ќе биде, незнаеш како ја изебав.. ако не даде, незнаеш како ме изеба. Win win.
Тоа е одење во крајности. И верувам дека најмалку од силувањата се случуваат на ,,таков начин,,.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ова може да се сведе на муабетот со деколтето"Се расоблекла, а и пречи да и зјапаат во цицките", скриј малку и помалку ќе манијачат по тебе.
Нема врска, пак зјапате како манијаци. :P

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Тоа е одење во крајности. И верувам дека најмалку од силувањата се случуваат на ,,таков начин,,.
Да, силувањата во воени услови го туркаат проценатот, пошто тоа се масовни реденки насекаде и кога ќе споредиш најмалку се случуваат на "таков начин"

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И така темата се претвори во стимулатор на сексуални фантазии...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Каде е границата за парталче плус?
--- надополнето: 20 април 2012 во 16:53 ---

Тоа е глупаво.
Ако ги извадам на мегдан, очекувам и да ги гледаат.
Ама гледање и допирање не е исто.
Во мисија си да одговараш на секој пост изглеа :)

Според твојава логика - допирање и силување не е исто ;)
--- надополнето: 20 април 2012 во 17:01 ---
Не ја цитирајте магде д бaзкил, нема сарказам во постот ич. Also, ние се заебаваме - она навистина оправдува силување. -Носи повеќе облека, да не те силуваат. Ха, абе ајде? Кој е обратен пример за машки? Биди грд, да не те сакаат за дечко па да не бидеш психички малтретиран? -Шо си се разубавил вака за искачање бе ало, девојка може да заинтересираш!

оправдувам силување? ајде бе шо зборуваш

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516

Гледањето води кон фантазија, фантазијата кон осмелување, осмелувањето кон допирање, допирањето кон секс или (силување).......сакаш да се гледаме? :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.031
-Jaс несакам да ми го пипкаат.
*го вади и ја плеска по раце*

Вака изгледаш. Не си in the clear само оти напиша "Јас не оправдувам силување".
Незнам како најде кривица во девојче што не стаило партал4е пои6е.
Немој вака.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782

Добро, која е границата за парче плус? Нели е тоа индивидуално?
--- надополнето: 20 април 2012 во 17:07 ---
Dobro, radi golo stomace najmnogu od siluvanjata se slucuvaat.
Не, туку ради пореметени ликови што мислат дека се што сакаат можат да добијат.
И силувањето не е ради секс, туку од сосема други, болни причини.

I

Iblis

Гостин
Добро, која е границата за парче плус? Нели е тоа индивидуално?.
Абе види, твое е, индивидуално, да процениш како би можела да се облечеш, а да не си навлечеш манијаци. Ако си повеќе соблечена одколку облечена, секакви ќе ти се лепат и налепат. Ако ти(ви) е да ни оставе вилицата отворена, најлесно е да се прошетате голи пред нас, ама ако сте паметни доволно, може да изгледате привлечно и доколку се облечете "пристојно".

А

Антоние

Гостин
Живеењето во модерното прогресивно пост-феминистичко општество "ослободено од спреги" не е лесна работа за модерниот маж.

Незнам дали некој од тука бил жртва на лажно обвинение за силување, но во судската пракса има доста случаи кои имаат уништено невини животи. Добра вест е што можете да се заштитите од ова.

Правната легислатива во Република Македонија им дава одлична правна заштита на жртвите на силување, но во исто време им дава оружје на оние ненормални жени кои што појма немаат што сакаат од животот и кои дозволуваат на нивните нестабилни емоции да ја диктираат нивната перспектива(за реалноста).

Скопје е голем град, а вакви жени има со лопата да ги собираш. Сексот за една вечер е меч со две острици. Што значи кога тогаш ќе наидеш на ваква жена која што потенцијално може да ти го уништи животот.

Лесно е да се познае жена што би можела да направи вакво нешто, тоа се зајадливи и корозивни жени.
Иако најдоброто решение е да бегате од вакви жени, ако некогаш се најдете во ситуација да имате секс со ваква жена, постои правно-преемптивна мерка која што треба да ја осигурате за да се спасите од лажно обвинение за силување.

Нешто што секогаш треба да го практикувате ако приметите дека жената е малце така као каустична е, пред да имате секс ќе го извадиш кесичето со кондомот и ќе и кажеш на нејзе да го скине и да ти го намести. После секс, кесичето со кондомот кое што е со нејзини отпечатоци, внимателно ќе си го ставиш во џеб и ќе си го однесеш дома. Во случај да те обвини за силување, ова е крунскиот доказ што ќе те ослободи од кривична пријава.

Дома во една фиока чувам едно пет шест вакви кесички. Знам дека целава работа е малце бизарна(малце повеќе), али кога ја читав судската пракса се наежив и се исплашив од тоа какви све случаеви(и жени) постојат.
Јебига, такво време дошло.

Kajgana Shop

На врв Bottom