Одлично, ставена и 1 и 2-ка моментално на две ливчиња... ако има уште вакви пишувајтеХерта во борбата за опстанок без 15-мина играчи на првата екипа
Херта во 32-то првенствено коло (во сабота) ќе го нагости Кајзерслаутерн дури без петнаесетмина играчи од првата екипа. Клубот вчера го објави списокот на повредени играчи на коишто не може да смета, а тој, благо речено, е многу долг.Кристијан Лел, Пјер-Мишел Ласога, Феликс Бастијанс (мускулни повреди), Анис Бен-Хатира (повреда на препоните), Рафаел (потрес на мозокот), Андреас Отл (повреда на петицата) и Алфредо Моралес (повреда на листот) се имињата на новоповредените играчи коишто им се приклучија на веќе претходно отпишаните Мајк Франц, Фабијан Лустенбергер, Марко Џуричин, Кристоф Јанкер, Мајкел Артс, Роман Хубник и капитенот Андре Мијатовиќ.Добра 2 за утре 4.70 е коеф моментално или евентуално х2 2.00 за мала уплата, е сега зависи од
Кајзерслаутерн дали лесно ќе им ги дадат 3 бода и без овие играчи.
Mонако и Цонга(тенис).Кажете некои 2 сигурни фикса за вечер? Фатив 1.100 па да ги искористим максимално
Од кај ти е информацијата?Херта во борбата за опстанок без 15-мина играчи на првата екипа
Херта во 32-то првенствено коло (во сабота) ќе го нагости Кајзерслаутерн дури без петнаесетмина играчи од првата екипа. Клубот вчера го објави списокот на повредени играчи на коишто не може да смета, а тој, благо речено, е многу долг.Кристијан Лел, Пјер-Мишел Ласога, Феликс Бастијанс (мускулни повреди), Анис Бен-Хатира (повреда на препоните), Рафаел (потрес на мозокот), Андреас Отл (повреда на петицата) и Алфредо Моралес (повреда на листот) се имињата на новоповредените играчи коишто им се приклучија на веќе претходно отпишаните Мајк Франц, Фабијан Лустенбергер, Марко Џуричин, Кристоф Јанкер, Мајкел Артс, Роман Хубник и капитенот Андре Мијатовиќ.Добра 2 за утре 4.70 е коеф моментално или евентуално х2 2.00 за мала уплата, е сега зависи од
Кајзерслаутерн дали лесно ќе им ги дадат 3 бода и без овие играчи.
Атлетико М. - 1 - 2.10
Спортинг Л. - GG3+ 2.20
Мераци
вистина е внучко, да му веруваш на дедоколку си сигурен за првата? Јас пак ја мислев 2ка.
Вистина е дедо , од сега ќе ти верувам.вистина е внучко, да му веруваш на дедо
http://sportlife.com.mk/Default.aspx?LCID=16&NewsID=2109Од кај ти е информацијата?
Само што сакав да ја пишам, бидејќи мене ми се јавија за Мјалби демек алл ин да се влагало... ти ги пратиш нешто ова она... или и ти имаш некое инфо!Mjalbi - 1
Polonia - 1
брат, и јас дома сам си ја анализирав, би требало 90% да тепа Мјалби .. ја ставив и ја .. во спортлајф од 2,50 падна на 2,30 ..Само што сакав да ја пишам, бидејќи мене ми се јавија за Мјалби демек алл ин да се влагало... ти ги пратиш нешто ова она... или и ти имаш некое инфо!