А кој според тебе им гарантирал дека никој нема да ги сопре? Баш ме интресира.не мора да ја пријавиш само кога и ти би имал такво возило сигурно не би се рашетавал туку така по улици и автопати освен ако не си сигурен дека никој нема да те сопре
Значи убиците се веќе приведени...или омегата не ни била на местото на убиствата*Јас сепак мислам дека Омегата била "ЛЕГАЛНА И ЧИСТА"
Кажи ми дека не си мислиш сериозно дека ова ќе биде.Se si mislam deka ke nalupaat nekoj bezdomnici otfrleni od opstetvoto vo zatvor i ke zaboshotat
Koи се гости ? А нормално на алсат што друго очекуваш.Ете ги, како што претпоставував, забегаа експертите гости во АлсатМ во политика, Голема Албанија, Србија..., Скопје 2014 и меѓуетнички односи.
Специјалци ќе апселе. Абе треба да се откријат преку агенти во кое дувло се кријат во Косово со инфилтрирање и после да им пуштат некој робијаш убиец да ги суреди со иста мера.
Ова за жал нема никогаш да се случи. Овие кои ќе бидат фатени ќе бидат извршители, нарачателите никогаш нема да се дознаат. Ако одиме по оние теории на заговор и конспирации дека зад ова стои нешто од надвор.Не не, мора живи да бидат фатени, да се испитува да се дознае се, кој ги финасира и тоа е многу битно. Ова што го најавува груевски не ми се допаѓа затоа што како ќе дознаме дека се навистина тие, зашто мртва уста не може да зборува нели. Така да поштувам само фаќање на живи барем еден или двајца од убијците.