Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
haa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xD :D Inaku ne sum glup kako sho izglea tuka ;)
Работава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше така :pos:
--- надополнето: 19 април 2012 во 12:51 ---
Така е брат, детишта, ја знам ја HITCH уште преку фб се пушта, кај чула за покана.
Да не те боцка по ФБ :pos:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Работава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше така :pos:
--- надополнето: 19 април 2012 во 12:51 ---

Да не те боцка по ФБ :pos:
.................... xD abe drnato sum :( koa ke kazham nekoja ........

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
ajde devojki pomognete mi rizicno e i hitno????

devojka mi se somneva deka e trudna i bil otecen stomakot....mozno e da e trudna????
sea kupiv test za bremenost ve4er ke pravi epten me faka strav....sto ako e navistina trudna sto ke pravam upm :S dajte nekoj sovet koj se znacite za bremenost????
Добро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет. :eek:
Тестот е најточен кога е направен наутро, пожелно е 2-3 теста по што некогаш не даваат точни резултати или на гинеколог нека оди.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Џони нека се јави да каже дали ќе имаме Кајганско бебе :)

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Добро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет. :eek:
Тестот е најточен кога е направен наутро, пожелно е 2-3 теста по што некогаш не даваат точни резултати или на гинеколог нека оди.
proverivme ne e trudna :) inace jas gledam sea ama pravime po 2-3 partii i taa si napravi film da ne imalo ness ostanato pomegu edna i druga partija ako me razbiras sto ti kazuvam ali sea se e ok mi padna kamen od srceto :)

Член од
20 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
imam vrska so mojot partnet poveke od 1 godina i uste ne sme stignale do odnosi..problemot e vo mene deka se plasam a osven toa koga zboruvavme na taa tema rece deka toa saka da bide bez zastita a jas vo nikoj slucaj ne sakam da bide taka...oti mn se plasam...imam recisi 20 godini go sakam mn ama mi e strav d ago napravam toa ve molam pomognete mi!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom