H
HITCH
Гостин
i kako bi izgledala edna pokana za muvanje ?
Баш ме интересира, каква би била таа покана за мување?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i kako bi izgledala edna pokana za muvanje ?
Здраво, те поканувам да се муваме ?Баш ме интересира, каква би била таа покана за мување?
И ко ќе ти залепи еден шамар, нема да знаеш на кај да се свртиш.Здраво, те поканувам да се муваме ?
![]()
![]()
brat dali e pogoden moment 1 maj za toa ? dotogash ke se zdruzham poekje so nea ... xD Mislish li deka bi mozhelo da uspee xD?
haa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xDЗдраво, те поканувам да се муваме ?
![]()
![]()
haa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xDInaku ne sum glup kako sho izglea tuka
![]()
Работава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше такаhaa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xDInaku ne sum glup kako sho izglea tuka
![]()
Да не те боцка по ФБТака е брат, детишта, ја знам ја HITCH уште преку фб се пушта, кај чула за покана.
.................... xD abe drnato sumРаботава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше така
--- надополнето: 19 април 2012 во 12:51 ---
Да не те боцка по ФБ![]()
Добро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет.ajde devojki pomognete mi rizicno e i hitno????
devojka mi se somneva deka e trudna i bil otecen stomakot....mozno e da e trudna????
sea kupiv test za bremenost ve4er ke pravi epten me faka strav....sto ako e navistina trudna sto ke pravam upm :S dajte nekoj sovet koj se znacite za bremenost????
Добро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет.
Тестот е најточен кога е направен наутро, пожелно е 2-3 теста по што некогаш не даваат точни резултати или на гинеколог нека оди.
И ко ќе ти залепи еден шамар, нема да знаеш на кај да се свртиш.
Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
FGDGFDKolku godinki imas srce ? pa da ti dademe sovet podobar ......